Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexi FÉNYKÉPEK. Hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi FÉNYKÉPEK. Hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék a páromnak pár szexi képet készíteni (házilag). Külföldön dolgozik, és már nagyon hiányzunk egymásnak, ezért kérte hogy készítsek.

Nagyon jó ötletnek tartom csak nem tudom hogy kezdjek hozzá. Szexi fehérneműim vannak, de sosem pózoltam még. Milyen pózokat javasoltok?

Kérlek segítsetek vagy csak írjátok le hogy ti milyen képeket nézegetnétek szívesen egy lányról?

23/l

2011. jún. 19. 16:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az excsajos link sajnos nem sért törvényt, mert amerikai szerveren van, ott pedig (amerikában ) ez teljesen legális.

És nem hoax. Mint mondtam, lehetett volna perelni, de mire odajut a dolog, már kiállították a képeket. Inkább odaadta az összes megtakarított pénzét, minthogy mindenki őt bámulja.

Megjegyzem, a srác nem bosszulni akart, ez volt az első fotókiállítása, és a pucér képek csábítják a látogatókat. Tehát az, hogy Dóra képe nem volt ott, az neki bevétel kiesés.

2011. jún. 20. 09:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Ja, és nem volt zsarolás az ügy. Zsarolás az lett volna, ha megkeresi azzal, hogy vagy fizetsz, vagy publikálok. Nem volt ilyen a srác publikálni akart, és eleinte nem is válaszolt a telefonokra, meg a könyörgő sms-ekre.
2011. jún. 20. 09:12
 23/25 anonim ***** válasza:

A régi vicc jut eszembe:

Házaspár kijön a templomból előugrik egy ember:

-Uram gratulálok! Van már meztelen képe a kedves feleségéről?

-Hogy képzel ilyet, természetesen nincsenek!

-És megvenne néhányat?

2011. jún. 20. 09:21
 24/25 A kérdező kommentje:

Ez a vicc nagyon durva XD

Dórát tényleg szívből sajnálom :( Én nem pénzel intéztem volna el a dolgot, hanem megkértem volna pár nagyra nőtt haveromat hogy kicsit pirítson rá az illetőre. Persze, ez sem épp legális, de sajnos a törvénnyel sokra nem megy az ember...

De ezek szerint az amerikai törvények sem jobbak -.-"

2011. jún. 20. 09:47
 25/25 A kérdező kommentje:

Azért mondjuk hozzátenném hogy ilyen képeket én sem egy féléves kapcsolat után adnék oda. Vagy az első pasimnak. elég érettnek érzem magam már, és ismerem a páromat annyira hogy tudjam mit engedne meg magának egy esetleges szakítás után.

De azért teszek óvintézkedéseket mindenképp :)

2011. jún. 20. 09:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!