Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi FÉNYKÉPEK. Hogyan?
Szeretnék a páromnak pár szexi képet készíteni (házilag). Külföldön dolgozik, és már nagyon hiányzunk egymásnak, ezért kérte hogy készítsek.
Nagyon jó ötletnek tartom csak nem tudom hogy kezdjek hozzá. Szexi fehérneműim vannak, de sosem pózoltam még. Milyen pózokat javasoltok?
Kérlek segítsetek vagy csak írjátok le hogy ti milyen képeket nézegetnétek szívesen egy lányról?
23/l
Mi is együtt élünk csak a meló miatt külön most egy ideig :S
Utolsó: köszi neked is a segítséget XD
De mégis milyen pózok lennének szexik?
nézegess divatlapokat, lesd el, hogyan pózolnak a modellek, mindegy, ha ruhában vannak, az is jó és kérd meg egy barátnődet, hogy legyen a fotósod, ő akkor látja a pózt is, tud segíteni,hogy előnyös oldaladról szerepelj a képeken. és csináljatok sok képet (100at kb) abból biztos lesz pár nagyon jól sikerült!
szerintem tök jó ötlet, ha lesz pasim, majd én is meg fogom lepni hasonló dologgal :)
Először nézz szét itt!
Tudom, hogy most szereted, de ha 1-2 év múlva elhagyod egy másikért? Vigyázz ezzel! Én a helyedben olyat csinálnék, amin az arcom nincs rajta!
Köszönöm a válaszokat!
Igen, a zoknit én is lespórolnám :D
Sikerültek a képek. A fényképező önkioldójával készítettem. Sajnos nem lettek olyan hú de művészien beállítottak, és nem is vagyok fotogén, de néha pont jó volt a természetes fény :D Lényegében nagyon tetszett a páromnak.
Az aki az excsajok-linket küldte, neki köszönöm a figyelmeztetést, tisztában vagyok a veszéllyel, de az én laptopomon(ami most nála van) lesznek(vannak) a képek, neki pedig nincs gépe és nem tudja sehová sem áttenni. Tehát ha ne adj isten szétmennénk és meggyűlölne annyira hogy így kicsesszen velem, akkor a képek nálam maradnának. Ő nem, tud velük mit kezdeni.
Mindent összevetve, nagyon örült a párom és nagyon tetszettek neki a képek :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!