Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexi FÉNYKÉPEK. Hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi FÉNYKÉPEK. Hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék a páromnak pár szexi képet készíteni (házilag). Külföldön dolgozik, és már nagyon hiányzunk egymásnak, ezért kérte hogy készítsek.

Nagyon jó ötletnek tartom csak nem tudom hogy kezdjek hozzá. Szexi fehérneműim vannak, de sosem pózoltam még. Milyen pózokat javasoltok?

Kérlek segítsetek vagy csak írjátok le hogy ti milyen képeket nézegetnétek szívesen egy lányról?

23/l

2011. jún. 19. 16:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
akkor gratula! még sokáig legyetek boldogok!
2011. jún. 19. 21:11
 12/25 anonim válasza:
fotóstudióba ne mennyél, tutira aztfogja hinni hogy megkupakolt a fotós
2011. jún. 19. 21:21
 13/25 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki figyelmeztetett. Kiírhatja cd-re, elküldheti saját magának e-mailben, annyi módja van néhány kép lementésének, hogy el se hinnéd...

Ezt kizárólag azért írom, mert Dóra (a barátnőm)hasonló helyzetben volt (róla a barátja készített képeket) és most évek múltán a srác kijelentette, hogy azóta fotós lett, és kiállítást csinál nők meztelen képeiből, Dóráéból is.

Mivel a képek szerelemből készültek, nem volt semmilyen papír arról a kezében, ami ezt meggátolhatta volna. Jogi tanácsot kért, ott azt mondták, hogy perelhet, és meg is nyerheti, de az évekbe telik, addigra a képek kiállításra kerülhetnek.

Dóra családja katolikus, és a munkahelyén is ciki lett volna :(

Nem volt mit tenni, fizetni kellett 800 ezer Forintot (igen, nyolcszáz ezer) és a srác átadta a képeket (összesen 3 nyamvadt kép) egy lemondó nyilatkozattal együtt.

Nagyon remélem, hogy nem jársz így!

Én a helyedben, ha legközelebb jön a barátom, fognám a képeket, és eltakarnám az arcom egy szmájlival, vagy valami. Ez TÉNYLEG veszélyes!

2011. jún. 19. 21:25
 14/25 anonim ***** válasza:
ma 21:25-es Hoax
2011. jún. 19. 22:11
 15/25 anonim ***** válasza:
ma 22:11-es Voltam az után simán lehetne büntető feljelentést tenni hogy zsarolás.
2011. jún. 19. 22:14
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jókívánságot!

És köszönöm a figyelmeztetést.

Természetesen benne van a pakliban, nem örülnék neki, ha így járnék. Dórát sajnálom, remélem én nem járok így :S Természetesen mondtam neki az aggodalmamat. jelenleg nincs más csak a bizalom a páromban. És természetesen amint hazajön olyan helyre tesszük azokat a képeket ahonnan nem éri el senki rajtunk kívül...

Fotóstúdióba nem mennék, mert tényleg azt hinné hogy "megkupakoltak" :D

Én most egy valamitől aggódok, hogy megaupload-ra töltöttem fel, saját filmanager-embe. Tehát csak az töltheti le akinek odaadom a linket. Mégis 3 letöltést láttam. Ez az ami most engem nagyon aggaszt hogy ez most mi...

2011. jún. 19. 22:43
 17/25 anonim ***** válasza:

Én azóta is az excsajos honlapon vagyok kiakadva.

Ilyet lehet csinálni, ez nem sért semmilyen törvényt?

NAGYON DURVA. :(

A másik meg, hogy sok gyökér ezekre élvez.. Wááá.

Naiv vagyok én erre a világra.

2011. jún. 19. 23:27
 18/25 anonim ***** válasza:

Ad meg a linket leellenőrzöm! :D

Amúgy az a linket neked sajna jól elcsípték ahogy kell. Már közkincsnek számítanak a képeid.

2011. jún. 19. 23:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Itt megnézheted milyen néven futsz: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 19. 23:47
 20/25 A kérdező kommentje:

Az excsakok.hu-t én sem értem. miért nem lehet a szakítást a kettejük dolgaként tálalni azt sem értem. Azt sem, hogy működhet a dolog... Én tuti feljelentettem volna őket, meglátom a képeimet.

Utolsónak: Nem futok sehogyan mert a linket már töröltem, miután a párom letöltötte.

Most így utólag rájöttem hogy egy jelszóvédelem nem ártott volna rá... De a linkhez már senki nem fér. Ha hozzáfért, akkor abban a két órában, amíg a filmanager-emben volt... De annak is kicsi az esélye.

Minden esetre ha más is hasonlóan cselekszik mint én, tömörítse a képeket és adjon rá jelszóvédelmet! :)

2011. jún. 20. 08:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!