Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Van egy barátom és szeretem őt. De közben úgy érzem, hogy szerelmes vagyok a barátom legjobb barátjába.És ez a srác az egyik barátnőmmel szokott kavarni, de semmi komoly nincs köztük, mivel a lánynak van pasija. Teljesen összezavarodtam és nem tudom mit csináljak. :S
2011. jún. 18. 23:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
most az a kérdés hogy megcsald e a barátodat?
2011. jún. 18. 23:48
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
igyál egy SÖR-t!!
2011. jún. 18. 23:51
 3/15 anonim ***** válasza:

Húh, hát ennyi pia után már nehéz ezt kibogozni...

15 éves vagy, nem kell elsietni semmi, jönni fog az olyan, akit csak te egyedül szerethetsz...

2011. jún. 18. 23:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem ez a kérdés, már smároltunk. Mondjuk én ezt nem veszem megcsalásnak
2011. jún. 18. 23:53
 5/15 anonim ***** válasza:
szakíts a barátoddal első sorban. és ha bármi is történik, akkor legalább nem megcsalás. várj egy kicsit a másik sráccal, hogy ne úgy jöjjön ki, hogy egyik srác után mászol a másikra. de persze mivel haverok, úgyis megtudja a pasid, szóval inkább szakíts vele és vagy legyél egyedül egy darabig vagy nézz egy 3. után.
2011. jún. 18. 23:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Na várjál, most vagy nem ittam elég pálinkát, vagy túl sok volt. :D Vagy ne nézzek már brazil sorozatokat, mert ennyire meghülyültem.

Na essünk neki.

1. eset

Nem csinálsz semmit, majd az idő megoldja.

2. eset

Elhagyod a pasid, aztán te is elkezdesz kavarogni a sráccal.

2. eset A variáció: Hármasban nyomjátok a sráccal, meg a barátnőddel, és nem lesz túl jó híred.

2. eset B variáció: A barátnőd megsértődik, összevesztek, nem lesz se pasi, se barátnő, és megintcsak nem lesz jó híred, amit főleg majd a barátnődnek köszönhetsz.

3. eset

Elhagyod a barátodat, megbeszéled a barátnőddel, hogy szerelmes vagy a fiúba, és ha rábólint bepróbálkoznál nála, bár ez esetben fennáll a lehetőség, hogy a srác a "barátom exe" titulusod miatt nem fog kezdeni veled.

A döntés a Te kezedben kislány! :D

22L

2011. jún. 18. 23:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Zárójelesen megjegyezném az előre megszavazott bizalmam, miszerint NEM csalnád meg a barátod... :D

22L

2011. jún. 18. 23:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
bas zki mi történik a világgal?? kom minden 13-15 éves kis pisis orgiázik körülöttem-.- egy 14 éves lány ismerösömmel nemlehet ugy végigmenni az utcán hogy ne találkozzunk legalább 50 volt pasijával.. tiszta betegek ezek a mai 15 évesek-.- kom és nem számit náluk semmi sem megcssalásnak de féltékenykednek OMFG
2011. jún. 19. 00:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem csalnám meg a barátomat. Csak egyszer smároltam a sráccal és nekem ez nem számít megcsalásnak. és a barátomnak sem.
2011. jún. 19. 00:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

00:07 totál egyetértek veled.

amúgy meg kérdező: nem számít megcsalásnak neked és a barátodnak sem... de ha megtudnád, hogy a barátod smárolt egy csajjal akkor egy legyintéssel elintéznéd?

2011. jún. 19. 00:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!