Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Van egy barátom és szeretem őt. De közben úgy érzem, hogy szerelmes vagyok a barátom legjobb barátjába.És ez a srác az egyik barátnőmmel szokott kavarni, de semmi komoly nincs köztük, mivel a lánynak van pasija. Teljesen összezavarodtam és nem tudom mit csináljak. :S2011. jún. 18. 23:47
11/15 anonim válasza:
nem számit megcsalásnak azért mert a szerelmet hirböl sem ismeritek egy csók az igenis megcsalás a szájra puszi is. a prostituáltaknál szerintetek mért drágább a csokolozás mint maga aszex? mert azzal kezdődik a szerelem. a csokkal annak szimbolikus jelentése van nem beszélve arrol h fizikai nyálcserét folytattok -.- nemtom mit kell szépiteni a dolgokon hogy jársz valakivel -.- kur*a vagy és kész dugjál mindnekivel akivel jol esik nem kell átverni magad hogy kapcsolatban vagy omfg
12/15 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lenne a csók nagyobb jelentőségű, mint a szex. És nem akadnék ki a barátomra, ha megtudnám, hogy smárolt mással. De ez eddig nem történt meg. Velem is csak egyszer.
2011. jún. 19. 00:21
13/15 mimano válasza:
Nem akadnál ki? Remélem a barátod végig keféli az összes barátnődet, hátha az se számít megcsalásnak...Kis csitri, fogalmad sincs a szerelemről.
14/15 A kérdező kommentje:
Azt mondtam nem akadnék ki, ha mással smárolna. A szex más dolog.
2011. jún. 19. 01:06
15/15 Aphroditee válasza:
Sajnálom de egyet kell értenem az utolsó válaszadóval. Bár én nem neveznélek annak, aminek ő, de mérlegelhetnél. Ha tényleg szereted a barátod, akkor maradj vele és ne téritsen el senki a közös utatokról. De ahogy elnézem... Ha nem zavar hogy mással csókolózik, akkor vagy nagyon laza vagy, vagy egyszerűen ha neked lehetett akkor neki is alapon vagy nem is szereted igazán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!