Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha a párom erre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha a párom erre gerjed be?

Figyelt kérdés
A párom nagyon begerjed rá, ha bármikor megdughat, amikor csak akar. Múltkor otthon voltunk, egész nap ruha nélkül kellett lennem és csinálnom mindent, hogy amikor csak kedve tartja, megtehesse. Ez azt jelenti, hogy bejön neki ha a játékszerének használhat? Nem kamu kérdés csak kíváncsi vagyok mi áll emögött, birtoklási vágy? Eddig sosem csinált ilyet és nem is tűnik annyira dominánsnak így eléggé meglepődtem.

ma 10:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Igen, szereti ha az alárendeltje vagy.
ma 10:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

egész nap ruha nélkül kellett lennem ...hogy amikor csak kedve tartja, megtehesse

nem is tűnik annyira dominánsnak

Ez csak nekem nem áll össze?

ma 10:39
 3/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ezelőtt sosem csinált ilyet. Általában nekem kellett mozognom rajta meg ilyenek és azt is szereti, ha én beszélek mocskosan vele. Nem számítottam rá, hogy van ilyen oldala is. Vagy a kettő nem zárja ki egymást?
ma 10:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet switch
ma 10:50
 5/16 anonim ***** válasza:
16%
Ruha nélkül lett volna ő az egész nap!A felfázást kockáztassa saját magára nézve
ma 11:01
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Mi is voltunk már ruha nélkül egész hétvégén, de baráti társaságban. Lehet képzelni mik mentek... 😁

23L

ma 11:06
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Vele beszéld meg, neked mi fér bele és mi nemm
ma 11:06
 8/16 anonim ***** válasza:
45%

"otthon voltunk, egész nap ruha nélkül kellett lennem"

Egyre gyakrabban olvason, hogy ilyen szabály van bevezetve otthon.

Úgy gondolom, hogy ez egy fejlődési folyamat első állomása.

1. Meztelenül vagy, amikor kettesben vagytok otthon.

2. Meztelenül maradsz akkor is, ha vendégeitek jönnek.

Először csak a barátnőid előtt, később férfi ismerőseitek előtt is.

3. Nyilvános meztelenség, nem naturista helyen. Bianca Censory Grammy-gálán viselt öltözékével kijelölte az irányt.

ma 11:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#Ruha nélkül lett volna ő az egész nap!A felfázást kockáztassa saját magára nézve" - Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi télen szoktunk fűteni
ma 11:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Kompenzál. Nem domináns, hanem belül egy riad kisfiú aki most úgy érzi végre "főnök" lehet és ezzel próbálja kompenzálni a bent lakozó óvodást.
ma 11:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!