Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most bi vok ha érdekel milyen egymásnak verni?
Figyelt kérdés
Láttam egy bi filmet, amiben egymásnak is verték a srácok. Izgat milyen lehet és olvastam, hogy itt sok srácnak volt hasonló élménye. Hol és hogyan alakult ilyen helyzet ki? Ettől most én bi vok? Huszonéves srác vok.2011. jún. 18. 22:02
1/15 WhiteLabel válasza:
Akár még meleg is lehetsz, mi ezt honnan tudjuk? huszonévesen meg főleg döntsd már el te hogy tulajdonképpen akkor mibajod van
2/15 anonim válasza:
Fene a törpökbe és a vastag nyakukba!
3/15 anonim válasza:
Ha ez érdekel, akkor mitől lennél bi? Akkor bizony homár vagy.
4/15 anonim válasza:
hagyjátok már...
viccen kívül, menj el egy melegbárba és tudd meg.vagy webcamon,arc nélkül.. ha még mindig érdekel, akkor valoszinü az vagy
5/15 anonim válasza:
Te nem bi vagy..TE homár-bu.zi-gay vagy...sajnálom
6/15 anonim válasza:
Sajnálom én is, de nem bi, hanem b.UZ.i vagy... :/
7/15 anonim válasza:
csak azt nem értem miért monjdjátok hogy bu zi, tudtommal nektek semmi közötök nincs hogy ő most mi is, és az meg a másik, hogy egyáltalán nem szégyen ha valaki bu zi(mielőtt rám is azt irnátok közlöm, hogy nem vagyok az),az a vissza taszitó aki megy felvonulni meg nőiruhákan jár, és kitudja lehet hogy ti is azok vagytok csak nem ismeritek magatoknak sem és ezért bu ziztok,
A válaszom a kérdésre:szerintem csak kiváncsi vagy, próbáld ki és megtudod, hogy mi a helyzet, mert ha nem ismeredbe magadnak akkor még depressziós is lehetsz és a végén ugy is kialakul min. a bi-ég(szerintem)
8/15 anonim válasza:
lány vagyok ergo nem lehetek bu.zi :)
9/15 anonim válasza:
Ajánlanám a chat.hu-t, televan magadfajta homikkal...Hányok...:O~~
10/15 anonim válasza:
egy lány is lehet homoszexuális, tehát bu zi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!