Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akkor most bi vok ha érdekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most bi vok ha érdekel milyen egymásnak verni?

Figyelt kérdés
Láttam egy bi filmet, amiben egymásnak is verték a srácok. Izgat milyen lehet és olvastam, hogy itt sok srácnak volt hasonló élménye. Hol és hogyan alakult ilyen helyzet ki? Ettől most én bi vok? Huszonéves srác vok.
2011. jún. 18. 22:02
1 2
 1/15 WhiteLabel ***** válasza:
Akár még meleg is lehetsz, mi ezt honnan tudjuk? huszonévesen meg főleg döntsd már el te hogy tulajdonképpen akkor mibajod van
2011. jún. 18. 22:04
 2/15 anonim ***** válasza:
Fene a törpökbe és a vastag nyakukba!
2011. jún. 18. 22:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha ez érdekel, akkor mitől lennél bi? Akkor bizony homár vagy.
2011. jún. 18. 22:14
 4/15 anonim ***** válasza:

hagyjátok már...

viccen kívül, menj el egy melegbárba és tudd meg.vagy webcamon,arc nélkül.. ha még mindig érdekel, akkor valoszinü az vagy

2011. jún. 18. 22:22
 5/15 anonim ***** válasza:
Te nem bi vagy..TE homár-bu.zi-gay vagy...sajnálom
2011. jún. 18. 23:06
 6/15 anonim válasza:
Sajnálom én is, de nem bi, hanem b.UZ.i vagy... :/
2011. jún. 19. 00:50
 7/15 anonim ***** válasza:

csak azt nem értem miért monjdjátok hogy bu zi, tudtommal nektek semmi közötök nincs hogy ő most mi is, és az meg a másik, hogy egyáltalán nem szégyen ha valaki bu zi(mielőtt rám is azt irnátok közlöm, hogy nem vagyok az),az a vissza taszitó aki megy felvonulni meg nőiruhákan jár, és kitudja lehet hogy ti is azok vagytok csak nem ismeritek magatoknak sem és ezért bu ziztok,

A válaszom a kérdésre:szerintem csak kiváncsi vagy, próbáld ki és megtudod, hogy mi a helyzet, mert ha nem ismeredbe magadnak akkor még depressziós is lehetsz és a végén ugy is kialakul min. a bi-ég(szerintem)

2011. jún. 19. 02:15
 8/15 anonim ***** válasza:
lány vagyok ergo nem lehetek bu.zi :)
2011. jún. 26. 00:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Ajánlanám a chat.hu-t, televan magadfajta homikkal...Hányok...:O~~
2011. jún. 27. 09:48
 10/15 anonim ***** válasza:
egy lány is lehet homoszexuális, tehát bu zi.
2011. jún. 27. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!