Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy lehetetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy lehetetlen találni egy normális lányt aki tud szeretni és romantikus? (lent)

Figyelt kérdés

Bárhol is keresem mindig csak olyanokat találok, akik vagy nem mutatják ki az érzéseiket vagy ribancok és mindenkivel össze vissza kefélnek :S

F/19

2011. jún. 18. 18:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Babát????
2011. jún. 18. 19:42
 12/23 anonim ***** válasza:

A hibát ne mindig a nőkben keresgéljétek! "Nem mutatják ki az érzéseiket" szerinted vajon miért nem? Nem bízunk meg bennetek, mert nem vagytok kitartóak! 2 hónap után szakítotok mert nem mutatjuk ki az érzéseinket... Szal erről ennyit!

19/L

2011. jún. 18. 19:46
 13/23 anonim válasza:

Nem lehetetlen, csak tényleg észre kéne venni a nem annyira szép kedves lányokat. Ki tudja még a végén pozitívan csalódsz. És, hogy hol vannak az olyan lányok? Otthon ülnek és filmeket néznek a barátnőkkel és azt kérdezgetik egymástól hol vannak a normális pasik.

16/L

2011. jún. 18. 20:26
 14/23 anonim ***** válasza:

"Nem lehetetlen, csak tényleg észre kéne venni a nem annyira szép kedves lányokat. Ki tudja még a végén pozitívan csalódsz. És, hogy hol vannak az olyan lányok? Otthon ülnek és filmeket néznek a barátnőkkel és azt kérdezgetik egymástól hol vannak a normális pasik.

16/L"

Hát legalább most találtatók minimum kettőt:) Engem meg a kérdezőt, meg még szerintem vagyunk sokan itt a gyakorikerdeseken. Szóval mégse olyan rossz ez a gyakorikerdesek :D:P

2011. jún. 18. 20:31
 15/23 anonim válasza:
Ma 20:26-os vagyok. Igen szerintem is jó ez az oldal, már egyébként ismerkedtem itt. Azóta is barátok vagyunk az illetővel.
2011. jún. 18. 20:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát szerintem én normális vagyok és páran mondták is már, de én úgy vagyok vele, hogy nem tudom kimutatni az érzéseimet,pedig akarnám...
2011. jún. 18. 22:02
 17/23 anonim ***** válasza:
Hmm basszus én meg olyanokat keresek,akik össze vissza kefélnek...:P
2011. jún. 18. 23:29
 18/23 anonim válasza:
én nem vagyok kihívó és inkább a romantikus srácokat szeretem...:$ :D 15/L
2011. jún. 19. 09:56
 19/23 anonim válasza:
Lehet olyat találni. Én pont olyan vagyok. Csak pont ezaz, hogy kevés az olyan pasi, aki engem értékelne ezért a jó tulajdonságomért, hogy nem vagyok ribanc. Mert a mai fiatalok többsége a ribancokra bukik. (Tisztelet a kivételnek). 14L
2011. jún. 19. 10:43
 20/23 anonim válasza:
Ja és azt még hozzátenném, hogy az olyan lányt, akit te keresel, nem feltétlenül a legszebbek között kéne keresni.. :/ Mert nem is fontos annyira a külső. Csak sajnos mindenki azt nézi, és a belsőt nem, ami egy lánynál, ha normális, nem ribanc, akkor felbecsülhetetlen érték.
2011. jún. 19. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!