Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy lehetetlen találni egy normális lányt aki tud szeretni és romantikus? (lent)
Figyelt kérdés
Bárhol is keresem mindig csak olyanokat találok, akik vagy nem mutatják ki az érzéseiket vagy ribancok és mindenkivel össze vissza kefélnek :S
F/19
2011. jún. 18. 18:51
1/23 WhiteLabel válasza:
Nem igaz hogy nem lehet, én találtam:), sőt babát várunk:))
19F
2/23 anonim válasza:
Én se találok normális csajokat:S Pedig már nagyon hiányozna egy barátnő, de ilyen csajokkal akikkel találkozok azokkal nem érdemes:/
F/16
3/23 anonim válasza:
Rossz helyen keresel, és a kivívó lányok mindig feltűnőbbek.
5/23 anonim válasza:
nem lehetetlen nekem is sikerült csak kicsit jobban szét kell nézni:)
6/23 anonim válasza:
A romantika szar, de a süti finom.
7/23 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de azok nem néznek ki olyan jól, mint azok a ribik, akiknél te valószínűleg bepróbálkoztál. De a férfiak vizuális típusok, úgyhogy hiába kedves aranyos, romantikus egy lány és egyéb belső értékek, ha mellesleg nem valami szép... :D
8/23 anonim válasza:
Én úgy vettem észre akárhányszor végre bejön valaki az már foglalt.
34 ffi
9/23 JulesM111 válasza:
Ez egy általános hülyeség, amit kérdeztél.
Szerintem keresgélj, és ne itt rinyálj.
Jah, és lehet, hogy kevesebbet kellene a neten ismerkedni, face-elni, msn-ezni. Irány az élet, kefélj sokat, és hidd el, ha raksz bele elég energiát a keresésbe, megtalálod azt aki neked való.
10/23 anonim válasza:
Valószínű, hogy ne jó helyen keresel... a nagyszájú, beképzelt, nagyszájú csajok mindig feltűnőbbek. Próbálj meg egy kicsit kevésbé szép, de annál aranyosabb, kedvesebb, szeretőbb és szerethetőbb b.nőt!! :) Hidd el, hogy fogsz találni, csak nyisd ki a szemedet!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!