Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan derítsem ki hogy ő is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki hogy ő is meleg-e?

Figyelt kérdés
Nagyon jóban vagyunk az egyik osztálytársammal már kb. egy éve és nagyon megtetszett. Nagyon sokszor megyünk egymással moziba stb., állandóan egymással beszéljük meg a problémáinkat és ő mindig nagyon segítőkész és mgértő és sokat segít. Szóval valami diszkrét módszer kéne amivel megtudhatom hogy ő is olyan-e mint én. Már próbáltam azt a módszert hogy mutatok neki egy jó nőt de nem nagyon érdekelte, csak (már szinte unott hangon) azt mondta hogy jó csaj. 18/F
2011. jún. 18. 18:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Ez elég bonyolult... De például nézzetek napiszart és beszéljetek ki mindent! Oda azért elég sok homoszexuális téma kerül ki! Figyeld meg a reakcióját!

Vagy ehhez hasonló spontán dolgot találj ki! Ne értsd félre teljesen komolyan mondom! :D Ebből biztos nem jönne rá, hogy az vagy és te is megtudsz róla egy-két dolgot!

2011. jún. 18. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
16 éves kislány...ásd el magad idejében...a liberalizmus és a búzaság nem menő...ezt neked is mondom...remélem a haverod jól pofán ver majd amikor le akarod nyalni a fütyijéről a túrót.
2011. jún. 18. 21:29
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
Ha akarod segítek kideríteni másképpen:) Priviben elérsz.
2011. jún. 18. 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Tottinnyó, mi a francnak szólsz be? nem mondtam hogy a lányokat szeretem, sőt a fiúkra bukok, én csak segíteni akartam neki mert TI hülye majmok nem fogadjátok el őket. Annyira bosszantó az emberekben hogy ami/aki más azt egyből tönkreteszitek mert nem átlagos és ez iszonyat szar. Ezt nem saját maguk válasszák hogy "na én most meleg/leszbikus/biszex leszek" Tudod te mennyien lesznek ez miatt öngyilkosok?! hát elég sokan. Bár ti primitív barmok ezt nem érthetitek meg.

16L (megint)

2011. jún. 18. 22:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Elözőnél(16/L) van a pont. Egy véleményt osztunk.
2011. jún. 18. 22:59
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

Nyugi, én kitartok melletted ^^

16L

2011. jún. 18. 23:51
 17/21 Aphroditee ***** válasza:
95%
Nem primitívek, csak mások mint te. Fogadd el. Mellesleg nem kell ide irogatni, ha nem tetszik a téma. Vagy nincs jobb dolgod mint másokat cseszegetni, mert te már elcseszted a saját életedet!? Ajánlom jól gondold meg hogy kit bántasz!
2011. jún. 19. 02:52
 18/21 Aphroditee ***** válasza:
72%
Egyébként a legegyenesebb módja az egésznek, ha megkérdezed tőle.
2011. jún. 19. 02:53
 19/21 anonim ***** válasza:
5%
most már kijöhetek a sarokból?:(
2011. jún. 19. 14:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

16/L nem mondott rossz ötletet :) Meg a 19:55-ös emberke sem azzal a napiszaros témával :D Ilyen kis célozgatással előbb utóbb csak kiderül.

Viszont ha kerek perec megkérdezed tőle, benne van a pakliban, hogy esetleg félreértetted a helyzetet.. és ha nem elég toleráns, valóban megromlik a kapcsolatotok.

De reméljük nem így lesz :)) A lényeg, hogy elérd, hogy lásd a valódi reakcióját, amiből kiderül mi van. Viszont le tudd tagadni vagy elviccelni a dolgot, ha esetleg más sül ki belőle, mint amire számítottál :D

19/F

2011. dec. 26. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!