Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki hogy ő is meleg-e?
Ez elég bonyolult... De például nézzetek napiszart és beszéljetek ki mindent! Oda azért elég sok homoszexuális téma kerül ki! Figyeld meg a reakcióját!
Vagy ehhez hasonló spontán dolgot találj ki! Ne értsd félre teljesen komolyan mondom! :D Ebből biztos nem jönne rá, hogy az vagy és te is megtudsz róla egy-két dolgot!
Tottinnyó, mi a francnak szólsz be? nem mondtam hogy a lányokat szeretem, sőt a fiúkra bukok, én csak segíteni akartam neki mert TI hülye majmok nem fogadjátok el őket. Annyira bosszantó az emberekben hogy ami/aki más azt egyből tönkreteszitek mert nem átlagos és ez iszonyat szar. Ezt nem saját maguk válasszák hogy "na én most meleg/leszbikus/biszex leszek" Tudod te mennyien lesznek ez miatt öngyilkosok?! hát elég sokan. Bár ti primitív barmok ezt nem érthetitek meg.
16L (megint)
Nyugi, én kitartok melletted ^^
16L
16/L nem mondott rossz ötletet :) Meg a 19:55-ös emberke sem azzal a napiszaros témával :D Ilyen kis célozgatással előbb utóbb csak kiderül.
Viszont ha kerek perec megkérdezed tőle, benne van a pakliban, hogy esetleg félreértetted a helyzetet.. és ha nem elég toleráns, valóban megromlik a kapcsolatotok.
De reméljük nem így lesz :)) A lényeg, hogy elérd, hogy lásd a valódi reakcióját, amiből kiderül mi van. Viszont le tudd tagadni vagy elviccelni a dolgot, ha esetleg más sül ki belőle, mint amire számítottál :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!