Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki hogy ő is meleg-e?
Figyelt kérdés
Nagyon jóban vagyunk az egyik osztálytársammal már kb. egy éve és nagyon megtetszett. Nagyon sokszor megyünk egymással moziba stb., állandóan egymással beszéljük meg a problémáinkat és ő mindig nagyon segítőkész és mgértő és sokat segít. Szóval valami diszkrét módszer kéne amivel megtudhatom hogy ő is olyan-e mint én. Már próbáltam azt a módszert hogy mutatok neki egy jó nőt de nem nagyon érdekelte, csak (már szinte unott hangon) azt mondta hogy jó csaj. 18/F2011. jún. 18. 18:18
2/21 WhiteLabel válasza:
Mondjuk, fogd meg a kezét, ha a másikkal pofánver akkor ön nem nyert.
5/21 anonim válasza:
Passz,én nem tom ,én vegetáriánus vagyok .:D
6/21 anonim válasza:
Ha eddig elég mély barátság alakult ki köztetek, nem gondoltál arra, hogy elmond neki? Hogy meleg vagy. Lehet ő is bevallaná.....:DD ki tudja. bármi lehet...
7/21 A kérdező kommentje:
attól félek ha ő nem akkor megromlik a barátságunk.
2011. jún. 18. 19:21
8/21 anonim válasza:
próbáld meg megtöcskölni. ha engedi akkor az.
9/21 anonim válasza:
Pedig csak úgy fogod megtudni ha megkérdezed addig maximum tévesen szűrhetsz le következtetéseket a viselkedése alapján.
10/21 anonim válasza:
annyira szemetek vagyok hogy az már fáj, egy normális kérdést tett fel ti meg lehordjátok mert más. Legalább fölvállalja magát és megkérdezte, hülye állatok >.< amúgy meg sztem kérdezz rá "poénból" én az egyik barátnőmtől megkérdeztem hogy járna-e velem, kicsit lesokkolt de tutta hogy csak viccnek szántam :D és te is kérdezd meg, ha nem meleg akkor csak mond rá hogy poénból kérdezted, vagy mert fogadtál valakivel hogy meg mered-e kérdezni, és így még jól is kijöhetsz mert legalább jót röhögtök ahogy mi is tettük :DD
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!