Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, az igaz, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az igaz, hogy nem annyira jó a szex, ha a fiúnak nagy a farka? Inkább a nagyobb vagy a kisebb, ha már választani kell? (most a 2 végletről beszélek)

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 09:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

nem,a rendes f@sz nem olyan mint az axeos doboz,hanem olyan mint egy átlagos banán..-.-

am köszönöm szépen,de nem vagyok ribanc,2 éve élek párkapcsolatban,az első párommal:D

2011. jún. 18. 15:50
 22/32 anonim ***** válasza:
juj juj de jó. előtte meg ki tudja miket műveltél...
2011. jún. 18. 15:55
 23/32 anonim ***** válasza:
XDmiket műveltem volna?XDmost töltöm majd a 18atXDde eltudom képzelni,h te miket művelsz,még szerencse,h két k@rvázás között van időd netezni
2011. jún. 18. 16:10
 24/32 anonim ***** válasza:
honnan tudjam. 15-16 évesen már rendesen nyomják a mai lányok. te meg pont annyi lehettél. meg 2 évvel ezelőtt is nyomták rendesen. tehát nem írtam lehetetlent.
2011. jún. 18. 16:16
 25/32 anonim ***** válasza:

azt elolvastad h ő az első barátom?-.-

mert majd szted nyílván odamegyek az utcán egy ismeretlenhez,és megkérem 15-16 évesen,h d@gjon már meg.igazad van,teljesen egyértelmű(y)

2011. jún. 18. 16:25
 26/32 anonim ***** válasza:
dugáson kívül létezik ám más is...
2011. jún. 18. 16:27
 27/32 anonim ***** válasza:
hagyjál már a sz@rságaiddal-.-kattanj már le rólam,nincs jobb dolgod?XD
2011. jún. 18. 16:31
 28/32 anonim ***** válasza:

Ha tenyleg ez a minimum 5 cm-es atmero a jo, akkor mit tudtok javasolni az olyan sracoknak, mint mondjuk en, akinek 3,5 cm-es atmero jutott (hosszra is csak 15 cm)! Baromi gatlasos vagyok miatta, sosem mertem meg egy lannyal sem osszejonni, pedig tobbszor lett volna ra eselyem... Nagyon nagyon regota szorongok mar emiatt...

Ezek szerint jogosak a felelmeim?? Tenyleg nem fogok tudni ezzel a merettel oromet szerezni a partneremnek, ha neadjisten valaha, egyszer, veletlenul, valami csoda folytan majd lesz olyan lany, aki megengedi, hogy szexeljek vele???

Jelentem: benyomtam a panikgombot!!!!

2011. jún. 18. 16:36
 29/32 anonim ***** válasza:
tart még a pánik?
2011. jún. 18. 17:00
 30/32 anonim ***** válasza:

Hat ha most vagyok 25 es ugy 13 eves koromban kezdett el aktivan foglalkoztatni a testem valtozasa es fejlodese (ami ugye peniszmeret ugyeben eleg korlatozottan ment csak vegbe...:D), akkor kb. 12 eve tart, ha jol szamolok!

Lassan kifele kene joni a panikbol, azt hiszem.... lehet, hogy nem kene ezt az oldalt olvasgatnom es akkor legalabb az "olaj a tuzre"-effektustol megkimelnem magam...:D

2011. jún. 18. 17:07
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!