Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az igaz, hogy nem annyira jó a szex, ha a fiúnak nagy a farka? Inkább a nagyobb vagy a kisebb, ha már választani kell? (most a 2 végletről beszélek)
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 09:30
1/32 anonim válasza:
dehogynem a néger dákó a kedvencem
2/32 A kérdező kommentje:
Legalább fiú vagy? :D
2011. jún. 18. 09:50
3/32 anonim válasza:
honnan tudtad, hogy farok vagyok, á lebuktam :D
4/32 anonim válasza:
igen,ezt jól látod nem jó a túl méretes sem:D
vizsont erre a kérdésre lehetetlen válaszolni melyik a jobb
a túl kicsit nem érzem ,a túl nagyot nagyon is érzem:D
5/32 anonim válasza:
mit szóltok lányok egy 15cm-es, 3,6cm vastag farokhoz?
sajnos még nem voltam nővel, de már 20-on túl vagyok :(
6/32 anonim válasza:
azt szolom hozzá hogy normál méret és böven jó... xD és am a közepes a jo.a kicsit nem lehet érezni,a nagy fáj.de akkor már inkább nagyobb legyen,mert max nem bánik durván vele és akkor érezhetö.a kicsi meg se igy se ugy nem érezhetö...
7/32 anonim válasza:
tényleg, én meg itt parázom, hogy a nőm mit fog szólni hozzá? de akkor jó, nem lesz gond, igyekszem ügyesen használni :) mindkét fél örömére :)
8/32 A kérdező kommentje:
Fiúk ne izguljatok ezen. Ha szeret valaki, akkor úgy fogad el ahogy vagy. Ha pedig amikor meglátja ott akar hagyni, az már régen nem szerelem és nem igaz kapcsolat! Legyetek MAGABIZTOSAK!!!! :))
2011. jún. 18. 10:40
9/32 anonim válasza:
A kérdezőnek igaza van. Ha valaki szeret, és nem csak egyéjszakás kapcsolatról van szó, akkor ez tuti nem lesz gond. :)
A kérdésre válaszolva, lehet jó a szex akkor is, ha a férfi méretesebb szervvel rendelkezik, mivel ha nem durván csinálja, hanem gyengéd, akkor nagyon is élvezhető.
10/32 anonim válasza:
úúúúristeeennn.3,6cm???már nem azért,de ha ez igaz,akk egyik óvszer se jó nekedXDmert ott a legkisebb olyan 5,2cm.max ilyen japán óvszerek,mert nekik is ilyen kicsi a farkukXD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!