Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, az igaz, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az igaz, hogy nem annyira jó a szex, ha a fiúnak nagy a farka? Inkább a nagyobb vagy a kisebb, ha már választani kell? (most a 2 végletről beszélek)

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 09:30
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nyugszik! Ha kötözködni akarsz, rossz helyen jársz...
2011. jún. 18. 11:14
 12/32 anonim ***** válasza:
Én sem értem ezt az 5.2 cm-et. Nekem is a leg
2011. jún. 18. 11:32
 13/32 anonim ***** válasza:
szerintem az átmérőre gondolt.amúgy az tényleg igaz,h elég kicsi..
2011. jún. 18. 11:34
 14/32 anonim ***** válasza:

Nah, bocsi, de megzavartak válaszírás közben, így véletlenül elküldtem félkészen. :D

Szóval nekem mindössze alig 4 cm vastag a péniszem a legszélesebb részén, és a névlegesen 5.2 centi vastag óvszerekkel semmi baj nincs -még csak nem is lötyögnek. 5.2 cm már nagyon vastagnak számít állítólag, és ha az 5.5-re gondolunk, az meg már annyi, mint egy Axeos doboz vastagsága. Szóval nem értem mit adnak meg a gyártók, de szerintem maximális garantált tágulással 5.2, vagy 5.6 cm-esek az óvszerek.

24/f

2011. jún. 18. 11:35
 15/32 anonim ***** válasza:
hát már nem azért,de a 5.2cm-es nem mondható nagyon vastagnak..
2011. jún. 18. 11:42
 16/32 anonim ***** válasza:
A kicsit, azt nem érezni annyira, azért nem jó. A nagy meg fájdalmas, maximum egy olyan parnerrel választanám, aki nagyon óvatos. Viszont azért néha kell a vadabb szex is így nem lenne jó ez sem.
2011. jún. 18. 12:04
 17/32 anonim ***** válasza:
nem nyugszik. te meg a hülye kérdéseddel jársz rossz helyen.
2011. jún. 18. 13:42
 18/32 anonim ***** válasza:

Mi van 70 százalékos?

Tudod te mennyi az 5.2 cm? -Természetesen vannak 7 cm széles péniszek is, de gondolkozzál!

Egy óvszer úgy alapállapotban olyan 3, 3,5 cm átmérőjű, így egy ilyen átmérőjű dologra is fel lehet húzni teljesen probléma mentesen...

Szerintem te vagy fiú vagy, vagy egy r..banc, viszont mindkét esetben lehetséges, hogy nem vagy tisztában a méretekkel. pl szerinted egy banán héjjastól hány cm átmérőjű?

Szerinted valóban olyan vastag egy átlagos pénisz mereven, mint egy axeos doboz?

2011. jún. 18. 13:50
 19/32 anonim ***** válasza:
igen a rendes f.sz olyan. vagy vastagabb.
2011. jún. 18. 13:51
 20/32 anonim ***** válasza:
Nah, hát ti vagy nem vagytok normálisak :D -vagy sok embernek nagyon kicsi a farka...
2011. jún. 18. 14:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!