Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet fogyni a maszturbálástól? (normális válaszokat) lány vagyok.
Nem, de szextől igen, mert akkor jobban mozogsz:)
Ha meg nincs kivel, írj levelet mert nekemsincs kivel és jólenne már:)
A szexuális történések mind energiát emésztenek fel, de szerintem ez minimális. Ha pl egy férfin lovagolnál napi 40-50 percet, akkor az a jó testmozgástól jól fogyasztana, de amikor a hátadon fekve simogatod a puncidat az kevesebb energiafelhasználással jár.
Tulajdonképpen a szervezeted mindig emészti az energiakészletét. A gondolkodással és agymunkával is sokat égetsz el, de a fogyás az egy mérleg eredménye. A bevitel és a kiadás egyensúlya. Ha sokat szexelsz de sok kalóriát is viszel be akkor tk nem fogsz fogyni semmit sem.
Nézd, én nem nagyon értek ehhez, de attól, hogy az ujjad hegyével simogatod a csiklódat, aligha hiszem, hogy le fogsz fogyni. :D
Esetleg ha egy pasi szerszámán lovagolsz fel-alá, akkor el tudom képzelni. Szóval ha mindenáron szexszel akarsz lefogyni, én inkább ez utóbbit ajánlom neked. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!