Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetekerről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetekerről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról a lányról aki 1 hét járás után már ottalszik a pasinál. Nem túl korai. érzem ebből nagy bukás lesz a csávó vajon csak kihasználja, vagy tényleg szereti?
2011. jún. 17. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ottalvás dugást jelent? :D
2011. jún. 17. 23:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kor kérdése... Ha 14 éves lány, 18 éves palival akkor azt gondolom hogy szégyen. Ha 18 éves lány akkor meg azt, hogy add meg az msn-jét :D
2011. jún. 17. 23:27
 3/12 A kérdező kommentje:
az ottalvás egy 24 éves lánynál nem malmozást jelent szerintem.
2011. jún. 17. 23:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Kor nem volt írva. És mért is kell virágnyelven beszélni? :D
2011. jún. 17. 23:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én értelmezésemben az ottalvás ottalvást jelent, a malmozás malmozást, a szex pedig szexet. Ilyen egyszerű...
2011. jún. 17. 23:41
 6/12 anonim ***** válasza:
szerintem a lányt könnyen kaphatónak fogják tartani, ha ezzel a fiúval nem lesz hosszú életű a kapcsolata és ezt eljátssza még ár fiúval...
2011. jún. 17. 23:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen ettől tartok én is hogy a barátnőmet egy ribinek fogják tartani nem tudom mitől lett ilyen sok évig jegybe járt aztán új munkahelyre került és akkor kezdődött minden
2011. jún. 17. 23:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Én első "randin" (vagy nem is tudom mi volt az, (filmet néztünk,ittunk,stb..) lefeküdtem vele. Évek óta ismertem,de valahogy sosem volt semmi komoly. Aztán mikor nálam aludt,szexeltünk egy hatalmasat. Sz.artam bele másnap mi lesz,akartam. És ennek 6. hónapja, és még most is akarom! Nem lesz komoly nagyon, legalább is nem akarom, mert költözés szélén állunk. 250 km) és nem bírnánk,hogy alig járok vissza a meló miatt. De soha nem fogom bánni,azóta se bánom, és most is uo. jó a szex mint először. Sőt,még jobb. Szóval elég idős vagy,hogy eldöntsd,akarod-e azt. Lehet belőle komolyabb is,de készülj fel,hogy csak szex..ha neked megéri így is, hajrá. Nekem is jó így.

22/L

2011. jún. 17. 23:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi is kb addig bírtuk. több mint 3 éve vagyunk együtt, és minden jó.

23F

2011. jún. 18. 00:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Van hogy így alakulnak a dolgok. Nem értem mit kell ezen felfújni (és ha nem te vagy ez a lány akiről szó van akkor miért zavar). Én sem voltam soha egy könnyen kapható, de mikor összejöttem a jelenlegi barátommal, tudtam hogy ő más lesz.

Az előző barátaim hónapokat vártak rám mire engedtem nekik szexet. Ezzel a párommal viszont egy hét után lefeküdtünk, és ott is aludtam. Egy hónap után pedig minden napot és estét együtt töltöttünk. Szépen lassan "nem engedett haza" így ott lakom :D Persze nem teljesen lakom ott, hiszen haza is járok minden nap és viszem őt is. De attól még hogy gyorsan indulnak be a dolgok lehet egy nagyon tartós kapcsolat belőle. És persze ez el is ronthatja a dolgok varázsát. Egyéntől függ szerintem. Mi azóta is együtt vagyunk.

23/l

2011. jún. 18. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!