Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz? (bővebben lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A barátnőm megkért rá ha pettingelünk és elmegyek akkor adjak ki hangot "nyögjek" és én eddig mindig csendben mentem el azaz nem adtam ki semmiféle hangot, de most hogy megkért adtam ki és elég cikinek éreztem. Ciki vagy sem?
2011. jún. 17. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
1pár között semmi sem ciki!
2011. jún. 17. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem ciki. Pl. nekem is volt olyan párom, aki tök némán ment el, és még én lettem ideges és feszült miatta, hogy mit csinálhatok rosszul..vagy ő élvezi e ilyenek... de a mostani picit ad, és ez olyan lelki megnyugvás, meg nekem is jó érzés.
2011. jún. 17. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
én is imádom, ha nyög a barátom :) hogy mondjam.. érezteti, hogy jól csinálom amit csinálok.
2011. jún. 17. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha csak nem olyat adtál ki, hogy "MIJJÁÁUUUU" akkor nem ciki.:D
2011. jún. 17. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Az előző elöttinek üzenem hogy valószínű semmit sem csinál...

Muuuuuhhhaaaahaaa ez igazán erotikus próbáljátok csak ki :D

2011. jún. 17. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:

jaj :D :D milyen hangot adtál ki? :D most ezt elképzeltem, megnevettettél :) de pozitív értelemben ^^ ez tök aranyos meg természetes dolog, ne érezd cikinek :)

21l

2011. jún. 17. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Basszad + ez a kérdés volt a legcikibb ha ő kért meg akk nyögdécselsz felfogtad?
2011. jún. 17. 22:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát már vagy 4-5-6-7-8 szor kérte h adjak ki hangot és most beleadtam mindent xD de a végén úgy el nevettem magam :D persze tudta h magamon :D nah de akkor jó :D ha nem ciki akkor hajrá csak na kicsit cikinek éreztem :D de ha más is nyög mint állat akkor jó xD
2011. jún. 17. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is nagyon jó ha van hang-béli pozitív visszajelzés, úgyhogy hajrá! ;-)

26/L

2011. jún. 18. 23:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!