Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata a punci öklözéssel?
Nekem több partnerem volt akiknél a 3-4-5 ujj "könnyen bement". Ami azt takarja, hogy pár másodperc, vagy pár perc izgatástól. Persze ez úgy nézett ki, hogy eléggé tocsogtak a partnerek már előtte, de fizikailag ujjazni csak később kezdtem őket és változó kinél mennyi idő volt, szerencsére általában elég hamar befért 4 ujj.
Volt akiknél análisan is, bár ott kicsit több előjátékkal.
Visszatérve a lényegre, talán 3 partnerrel próbáltam az öklözést. Nekem nincs olyan nagyon nagy öklöm, de eddig nem fért be még senkinek az egész. Az ujj begyekig bement, utána próbáltam betolni, de nem ment be. Viszont volt aki nagyon élvezte ahogy ott feszül, volt akinek az elején kellemetlen volt, de utána jól esett.
Még ha nem is öklözés, de volt partner akinek elég nagy dolgokat dugtam, vagy dugattam fel, meg a saját öklük simán felment (ugye a női kéz kisebb).
31F
Elég nagy öklöm van. Sok npőnek befért. Van akinél az átlagtól jobban kellett a végén erőltetni. Volt aki könyörgött a végén, hogy hagyjam abba, majd 10 másodperccel később óriásit élvezett.
Nagyon ésszel szabadf csak csinálni, nehogy megsérüljön a hölgy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!