Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valami különleges szex-élményetek karácsonykor?
Figyelt kérdés
Valami nagyon bensőséges, vagy éppen extrém izgalmas dolog? Vagy bármi miatt különleges? :)
20L
tegnap 09:59
1/8 anonim válasza:
Karácsonyi buli alkalmával látni testvérem szex közben. N
2/8 anonim válasza:
Ilyen Karácsonyunk még nem volt. Benyeltünk egy jó kis hányós-hasmenős vírust, ami megszopatott, seggbe rúgott és jól elb@szta az ünnepeket. Párom 23-án, én 24-én estem ágynak. Három napig lázasan kómáztam és vödörbe hánytam. A párom négykézláb mászott a wc-re seggből pisilni.
Amikor eljut egy kapcsolat oda, hogy szégyenérzet nélkül, egymás mellett okádunk, akkor tudjuk, hogy ez egy igazán bensőséges és különleges kapcsolat.
3/8 qaí válasza:
Mi 24en és 25en megkisereltuk megnezni a reszkessetek betoroket. A filmet nem néztük de betörők sem voltak. Istenit szexeltunk mindkétszer.
7/8 anonim válasza:
Mi kipróbáltuk az anális szexet. Barátnőm ezt adta nekem ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!