Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért történt ez? Hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történt ez? Hogy nem sikerült?

Figyelt kérdés

Az este lefeküdtem a barátommal.

Ő már, ha minden igaz, volt már előttem 1 lánnyal. [Már nagyon rég!]

Kicsit bénáztunk az elején, de aztán egész belejöttünk.

Az elején fájt, és eléggé véreztem is. S még most is picit!

Aztán már nem fájt, de teljesen olyan volt, mintha nem is lett volna bennem.. El sem mentem sem semmi.

Mikor ujjazott, azt jobban élveztem, az jobban izgatott!

Szóval nekem szinte már unalmas volt!

Mit tegyek?

2011. jún. 17. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

majd ha többet csináljátok élvezni fogod. vagy lehet hogy soha se fogod. vagy lehet hogy a barátod farka túl kicsi.

de ezt inkább nem mondd neki.

2011. jún. 17. 17:02
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát szerintem nem kicsi!

Szerintem nem a mérettel volt a baj!

Meg az elején gyakran kicsúszott.. Nem voltam elég tág..

Talán az is lehetett a baj, h rögtön bele a közepébe.. megujjazott kicsit, és rögtön bele a közepébe..

2011. jún. 17. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor az a baj,hogy nem izgatott fel eléggé...szájjal is csinálhatta volna meg hosszú előjátékkal(masszás,csókok,simizés,stb.) vedd rá hogy így csinálja és te is jobban fogod élvezni :)
2011. jún. 17. 17:11
 4/11 anonim ***** válasza:
2011. jún. 17. 17:16
 5/11 A kérdező kommentje:

utolso

tudom, én irtam..

de nem valaszoltak mar. s kivancsi vagyok..

2011. jún. 17. 17:19
 6/11 A kérdező kommentje:

17:11

rendben, megpróbálom :)

2011. jún. 17. 17:19
 7/11 trophy válasza:

a szűk punci általában király dolog, nem szeret senki harangozni, ne aggódj

lényeg, hogy kissé egymásra kell hangolódni, nem szabad a lecsóba csapni egyből, ez nem házifeladat, amit muszájból csinálsz, hanem egy olyan dolog, amivel kifejezheted önmagad, ez azért van, hogy jól érezzétek magatok :D

2011. jún. 17. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:
hamar bevágta a lompit...?
2011. jún. 17. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! Ha most veszitetted el a szüzességet nem lehet orgazmusod! Az orgazmus a lányoknál más mint a fiúknál. Nekünk ezt tanulni kell! Nekem miután elveszitettem a szüzességem hónapokig csak "lökdösés" volt a szex. Most meg gyönyörű .... :) Ez teljesen normális
2011. jún. 19. 14:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát kedves utolsó én is lány vagyok, és nekem azonnal volt orgazmusom, 17 éves voltam. Lehet, hogy már megértem rá... nem tudom. Igaz, hogy nem valami volt az elején, de a végére egésszen jó. Habár a fiúm az már egész tapasztalt volt. 19L
2011. jún. 19. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!