Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal kicsit romantikázni akartunk. Sikerült is, minden rendben ment erre. 'baleset' történt. Amikor az aktusnak vége lett azt vettük észre, hogy "szuper jó" (Durex) kiszakadt. Nem tudjuk, hogy vajon mikor szakadhatott ki. előtte vagy utána?
Nőgyógyászhoz elmész, elmondod mi a problémád: kiszakadt a gumi, szeretnél 72órás bogyót feliratni.
Elmész a gyógyszertárba, kiváltod, beveszed.
A dobozban lévő papíron rajta van minden esetleges mellékhatás, de főleg kicsi vérzés, hasfájás jellemző.
Egyszer én is jártam így a párommal. Elmentem dokihoz, nagyon kedves volt, nem volt semmi előítélete, hogy biztosan részeg voltam, és nem emlékszem semmire, stb... Tehát szégyellned sem kell magadat, ha elmész hozzá. Én miután bevettem, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam.
Remélem segítettem.
De én azt ajánlom, semmiképpen ne húzd tovább, még ha semmi nem is történt, jobb nyugodtan várni, míg megint meg nem jön, mint idegeskedni, hogy "jajj, mi lesz", vagy még jobban ráfázni... A gyógyszer nem túl olcsó, kb 6000 forint, ha jól emlékszem. De még mindig kevesebb, mint egy esetleges nem tervezett baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!