Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lfeküdhetek egy fiúval úgy, hogy mind a ketten részegek vagyunk, nem tudja hogy szűz vagyok és ez nem is derül ki?
Figyelt kérdés
Léccives NE az erkölcsi prédikációitokkal gyertek, hogy szüzesség így meg úgy, stb. Hangsúlyozom: a kérdésre szeretnék választ kapni....semmi egyéb vélemény nem érdekel. Köszönöm :)2011. jún. 17. 16:04
21/24 anonim válasza:
Szerintem a szüzességedet nem egy vadidegennel kéne részegen elvesztened...de ha szerencséd van akkor nem fog neki feltűnni hogy szűz vagy még....
22/24 anonim válasza:
Szia! Ne foglalkozz az itteni kockákkal, ez a te döntésed. Szerintem nem is azért kell tudnia a másik illetőnek, hogy neked még az első, mert, hogy fájhat, vagy ilyesmi, mert a lányok tűrik a fájdalmat. Inkább a lelki részével... Neked ez lesz az első, és nem lenne élvezetesebb egy olyannal elveszítened, aki csak rád figyel?:) Egyébként, ha nagyon ragaszkodsz hozzá, előtte ne csak az ujjaddal, hanem mással is gyakorolj. Van, akinél egyáltalán nincs vérzés elsőnél, van akinél van. És ha nincs, ahogy leírtad, sportolástól, pettingtől, akkor NEM fogja észrevenni, akármilyen szűk vagy is, mivel minden lány más- és más. Hajrá, de tényleg fontold meg a lelki részét.:)
23/24 anonim válasza:
ne csináld egy a részeg pasi nem tudja micsinál szar lesz:S kettő nem fogsz rá lehet emlékezni, az első arra majdnem mindenki emlékszik, én is áldom azt a napot(L)
24/24 anonim válasza:
Én elveszem a szüzességedet, ha akarod. Még tanítalak is. Jóképűnek mondanak, és biztos nem bánnád meg! :)
Akkor már nem lenne ilyen problémád, hogy titkolni keljen! :) Írj privit, ha gondolod! :)
28F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!