Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lfeküdhetek egy fiúval úgy, hogy mind a ketten részegek vagyunk, nem tudja hogy szűz vagyok és ez nem is derül ki?
Figyelt kérdés
Léccives NE az erkölcsi prédikációitokkal gyertek, hogy szüzesség így meg úgy, stb. Hangsúlyozom: a kérdésre szeretnék választ kapni....semmi egyéb vélemény nem érdekel. Köszönöm :)2011. jún. 17. 16:04
3/24 A kérdező kommentje:
Most akkor?:)
Miből jöhet rá, hogy szűz vagyok? Főleg ha részegek vagyunk...
2011. jún. 17. 16:05
4/24 anonim válasza:
én annyit tudok hozzáfüzni,hogy a párommal részegen is csináljuk.de ismeretlennel sehogysem csinálnám.az hogy szüz vagy lehet feltünne neki,mert nem mindenkinek olyan kellemes az első.
5/24 anonim válasza:
úgy hogy össze vissza vérzel, meg marha béna leszel!
7/24 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom, hogy "béna" lennék...:) Ettől nem félek.
A vérzésről pedig annyit, hogy egyáltalán nem vagyok benn biztos, hogy megvan még a szűzhártyám: sokat sportolok, elég sok pettingben volt már részem és tampont használok.
2011. jún. 17. 16:10
8/24 anonim válasza:
Valszeg be se fogja tudni tenni, vagy nagyon nehezen mert nagyon szűk leszel. Esetleg vérezhetsz is, ráadásul béna leszel.
Tudni fogja, hogy neked az első. Ne nézd ennyire hülyének a másikat.
9/24 anonim válasza:
Lefeküdhetsz, de te biztosan meg fogod érezni. Ne félj, ha majd látja, hogy visítasz a fájdalomtól, akkor neki is fel fog tűnni.
10/24 anonim válasza:
én nem erőltetném a helyedben részegen a pasi sem tudja, hogy mit csinál + részegen nem áll neki olyan keményen te meg mivel szűz vagy ezért szűk is nem biztos, hogy jó élmény lenne
de nem értem miért kell részegen? én bevállalnálak józanul is :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!