Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lfeküdhetek egy fiúval úgy, hogy mind a ketten részegek vagyunk, nem tudja hogy szűz vagyok és ez nem is derül ki?
Igyunk arra,hogy sikerült az elvonókúra!
XDD
Mindegy...idd le magad előtte..
De másnap necsodálkozz,ha az ágyad úgy fog kinézni,mintha disznótvágtak volna rajta...
Nem a fájdalom a lényeg hanem, hogy egy szűz lány van annyira szűk, hogy sokaknak hosszú előjáték után se sikerül az aktus, mert olyan szűk a lány, hogy nem fér be a pénisz. Nem, hogy egy figyelmetlen részeg fiú.
De igazából nem akarlak lebeszélni. Kellenek a qrvák is a világba. A sok paraszt pasinak pont jó játékszerek, legalább nem a rendes lányokat bántják.
Egyébként melyik buliban lenne esedékes a dolog? Szívesen elmennék röhögni egyet rajtad.
Hát ez nagyon gáz? Nem hogy keresnél egy pasit aki figyel rád, hogy ne az legyen az első élményed, hogy mennyire fájt. A pasi arra készül, hogy egy tapasztalt lánnyal lesz együtt, nem valószínű, hogy kíméletes lesz. Azt meg nem tudhatod, hogy nem fog fájni, mert sosem éreztél még olyat!!
De tudod mit csináld csak, és bár én nem vagyok olyan aki másoknak rosszat kíván, de te megérdemled, ha ennyi eszed van...
Amúgy meg minek kérdezed, meg hogy megcsináld-e, ha te
úgyis mindent jobban tudsz, hogy nem fog fájni meg stb.?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!