Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lfeküdhetek egy fiúval úgy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lfeküdhetek egy fiúval úgy, hogy mind a ketten részegek vagyunk, nem tudja hogy szűz vagyok és ez nem is derül ki?

Figyelt kérdés
Léccives NE az erkölcsi prédikációitokkal gyertek, hogy szüzesség így meg úgy, stb. Hangsúlyozom: a kérdésre szeretnék választ kapni....semmi egyéb vélemény nem érdekel. Köszönöm :)
2011. jún. 17. 16:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Igyunk arra,hogy sikerült az elvonókúra!

XDD

2011. jún. 17. 16:14
 12/24 A kérdező kommentje:
Bírom a fájdalmat...nem szoktam visítani :) fél éve egy kutya úgy belemart a kezembe, hogy a szüleim attól féltek, le kell vágni a kezem...és megjegyzem mégsem visítottam :) egyébként az egyik legjobb barátnőm most fekdüt le először a barátjával...előtte délután mondta, hogy szerinte neki nem fog fájni...az ujjazás se fájt soha, stb... és tényleg utólag is mondta, hogy nem nagyon fájt neki...szóval szerintem ez tök emberfüggő hogy valaki torka szakadtából visít vagy nem...
2011. jún. 17. 16:16
 13/24 anonim ***** válasza:
48%

Mindegy...idd le magad előtte..

De másnap necsodálkozz,ha az ágyad úgy fog kinézni,mintha disznótvágtak volna rajta...

2011. jún. 17. 16:19
 14/24 anonim ***** válasza:
66%

Nem a fájdalom a lényeg hanem, hogy egy szűz lány van annyira szűk, hogy sokaknak hosszú előjáték után se sikerül az aktus, mert olyan szűk a lány, hogy nem fér be a pénisz. Nem, hogy egy figyelmetlen részeg fiú.

De igazából nem akarlak lebeszélni. Kellenek a qrvák is a világba. A sok paraszt pasinak pont jó játékszerek, legalább nem a rendes lányokat bántják.

Egyébként melyik buliban lenne esedékes a dolog? Szívesen elmennék röhögni egyet rajtad.

2011. jún. 17. 16:21
 15/24 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? amúgy szerintem fel fog tűnni neki, akármennyire is viseled a fájdalmat, nem lez gyengéd, hanem egyből betolja úgy meg marhára fáj.
2011. jún. 17. 16:25
 16/24 anonim ***** válasza:
1.feltűnik neki2.béna leszel
2011. jún. 17. 16:27
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze,lefeküdhetsz! Úgy sem fogod fel,hogy hülyeség,amit csinálsz,úgyhogy mindenképpen tedd meg és bánd meg!Csak azt nem értem miért érdekel más véleménye,ha Te már úgyis eldöntötted az egészet.
2011. jún. 17. 16:29
 18/24 anonim ***** válasza:
hát ha úgy be van tintázva hogy neked kell betenned akkor nem hiszem hogy fel fog neki tűnni xD
2011. jún. 17. 17:56
 19/24 anonim válasza:
24%
Én ugyanigy voltam vele, nem vette észre....:) Sőt istenitett, h milyen szűk ott lent, és h milyen jól csinálom :D
2011. jún. 17. 18:41
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon gáz? Nem hogy keresnél egy pasit aki figyel rád, hogy ne az legyen az első élményed, hogy mennyire fájt. A pasi arra készül, hogy egy tapasztalt lánnyal lesz együtt, nem valószínű, hogy kíméletes lesz. Azt meg nem tudhatod, hogy nem fog fájni, mert sosem éreztél még olyat!!

De tudod mit csináld csak, és bár én nem vagyok olyan aki másoknak rosszat kíván, de te megérdemled, ha ennyi eszed van...

Amúgy meg minek kérdezed, meg hogy megcsináld-e, ha te

úgyis mindent jobban tudsz, hogy nem fog fájni meg stb.?

2011. jún. 17. 19:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!