Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megbocsátanátok?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Nekem ő az első és nagyon szeretjük egymást! És én szeretnék vele kipróbálni mindent a szexben. pl ha egy filmben hallok/látok valami újat akkor azt egyből ki akarom próbálni vele. Ezeket többnyire meg is engedi.
De van egy dolog amire 3 éve nem tudom rávenni semmire. Ez az anális szex. Pedig tudom, hogy ő már csinálta valamelyik előző barátjával, de azt mondja, hogy az enyém nagyobb és fájna neki...
És arra gondoltam, hogy megkötözöm és úgy megteszem, persze használnék sikositót meg úgy csinálnék mindent ahogy kell!
2011. jún. 17. 10:05
21/27 anonim válasza:
Asszem utána álmodban elvágnám a torkodat, de csak miután kiheréltelek.
22/27 anonim válasza:
ha megpróbálnád kikötözve, én tuti kidobnálak
19L
23/27 anonim válasza:
Feljelentenélek, mint a huzat. Azt ugye nem kell mondani, hogy soha többé nem látnál.
24/27 napietus válasza:
lehet, hogy mégsem jelentenélek én fel, most, hogy átgondoltam. csak levágnám a farkad, és csak akkor lőnélek le, ha megetted...
25/27 anonim válasza:
Ez undorító komolyan, istenem csak egy kérésem van, soha ne legyen ilyen gyökér, undorító pasim, mint a kérdező. Szegény lány nagyon sajnálom, jól félreismert téged.
26/27 anonim válasza:
Ezt a kikötözős dolgot felejtsd el!Azzal olyan károkat okozhatsz neki testileg,lelkileg egyaránt amit lehet h egy életen keresztül nem hever ki..ha ennyire szeretnéd akkor próbáld meg h pl orális szex közben kicsit áttérsz a popsijára is,és ha úgy látod h élvezi és NEM ellenkezik,akkor lehet h rá tudod hangolni és belemegy. ha azt mondja h stop,akkor semmiképp se erőltesd mert úgy nem lesz jó sem neki,sem neked
27/27 anonim válasza:
Az erőszak erőszak, bárhogy nevezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!