Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti megbocsátanátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megbocsátanátok?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Nekem ő az első és nagyon szeretjük egymást! És én szeretnék vele kipróbálni mindent a szexben. pl ha egy filmben hallok/látok valami újat akkor azt egyből ki akarom próbálni vele. Ezeket többnyire meg is engedi.

De van egy dolog amire 3 éve nem tudom rávenni semmire. Ez az anális szex. Pedig tudom, hogy ő már csinálta valamelyik előző barátjával, de azt mondja, hogy az enyém nagyobb és fájna neki...

És arra gondoltam, hogy megkötözöm és úgy megteszem, persze használnék sikositót meg úgy csinálnék mindent ahogy kell!

2011. jún. 17. 10:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fájdalmon van a hangsúly, te aberrált:D Hanem azon, hogy NEM egyezett bele. Nem érted, basszus?:DDD
2011. jún. 17. 10:20
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Alapból, hogy jut eszedbe megkötözni, és kényszeríteni?

Ha nem tetszik neki abbahagyod??? kedves...azzal már nem kárpótlod a lelki sérülésért amit egy ilyen okoz egy lánynak. Hogy kiszolgáltatottnak érzi magát.

2011. jún. 17. 10:20
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer megpróbáltak megtámadni az utcán...szerencsére el tudtam szaladni, és nem történt semmi sem, de így is hónapokig rosszul éreztem magam, és nem mertem utcára menni egyesül. A tudat, hogy mennyire kiszolgáltatott és védtelen voltam. Valamint, hogy az a pasi bármit megtehetett volna velem, elég volt. :S
2011. jún. 17. 10:22
 14/27 Cicuskaaa123 ***** válasza:
20%
...Beszéld meg a barátnőddel, hogy te ezt nagyon szeretnéd, ne erőszakold már meg.. és ahogy fentebb írtam, sok előjáték a popsinak és semmit nem fog érezni..-.-" Te meg egy barom vagy, hogy nem vagy képes ezt megbeszélni vele..
2011. jún. 17. 10:22
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja nem, akkor az azt jelenti, hogy NEM! Ezernyi oka lehet, pl. undorodik tőle, vagy esetleg rossz az emésztése stb. Pl. én nagyon székrekedéses vagyok, és gyakran reped fel tőle a végbelem. Ki akartuk próbálni az anális szexet a párommal, de sok síkosító ellenéri is eszméletlenül fáj a sok felrepedés miatt. Amúgy a végbél NEM tágulékony. Van két záróizom, amit szétfeszít a pénisz, de attól még nem tágul ki. Ha megtennéd ezt a kikötözős marhaságot, akkor simán feljelenthet, és meg is érdemelnéd. Ha valamit az ember NEM akar, azt nem is fogja élvezni. Viszont soha többé nem fog megbízni benned, mert ezt megtetted vele.
2011. jún. 17. 10:34
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Teljesen igazatok van! Nem gondoltam át ezt az egészet. Önző voltam mert csak magamra gondoltam...
2011. jún. 17. 10:40
 17/27 napietus ***** válasza:
100%
basszus, én még fel is jelentenélek...
2011. jún. 17. 10:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azt sem értem, hogy ilyen, mégis hogy merül fel benned. enyhén vagy beteges.. szánalom. Szerinted ő azok után, mégis hogy érezné magát? Én már attól is kiábrándulnék a barátomból, ha megtudnám, hogy ilyenre gondolt.. undorító.primitív
2011. jún. 17. 10:45
 19/27 anonim ***** válasza:
89%

Kösd ki, dugd meg a seggét,de aztán ne csodálkozz, ha egy este arra ébredsz, hogy láncra vagy verve és egy orbitális műfaszt nyom fel ép a seggedbe!

Ui.: HA ő meg a szádba szeretne kakkantani,te mit szólnál?

22L

2011. jún. 17. 11:03
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
11:03-as: ezen besírtam:DD
2011. jún. 17. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!