Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megbocsátanátok?
A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt. Nekem ő az első és nagyon szeretjük egymást! És én szeretnék vele kipróbálni mindent a szexben. pl ha egy filmben hallok/látok valami újat akkor azt egyből ki akarom próbálni vele. Ezeket többnyire meg is engedi.
De van egy dolog amire 3 éve nem tudom rávenni semmire. Ez az anális szex. Pedig tudom, hogy ő már csinálta valamelyik előző barátjával, de azt mondja, hogy az enyém nagyobb és fájna neki...
És arra gondoltam, hogy megkötözöm és úgy megteszem, persze használnék sikositót meg úgy csinálnék mindent ahogy kell!
ha nem engedi ne csináld!!!! és ha a tiéd nagyobb mint az előző barátjáé akkor az veszélyes is lehet,mert a végbele sérülhet is.
de ha azt akarod,hogy a barátnőd ezmiatt a hülyeség miatt járjon dokihoz hát hajrá...
Ha az akarata ellenére megteszed, az nemi erőszak. Nagyon sok évre börtönbe kerülnél utána, (és meg is érdemelnéd), ráadásul nem is tetszene ez neked.
Ha mindenképp anális szexet akarsz, inkább keress egy prostit a neten, 8-10 ezerből megoldják neked, és utána eldöntheted, hogy na tényleg jó volt-e, tényleg megérte e.
Egyébiránt meg nem ajánlom az anális szexet, hacsak nem vagy perverz és szereted dugás közben a székletszagot. :-|
Nem bocsátanék meg. Ez tulajdonképpen, még ha nem is a szó szorosan vett értelmében, de nemi erőszak. Ha kicsit is tisztelnéd a barátnőd, meg sem fordulna ilyen a fejedben.
Szerencsétlen csaj, sajnálom, hogy ilyen barátja van....
Te egy állat vagy. Ha ezt velem valaki megcsinálná, nem csak hogy nem bocsátanám meg, de fel is jelenteném. Az, hogy elvileg járok valakivel, nem jelenti azt, hogy mindent meg is engedek. Ha a pasim megdug a normális módon úgy, hogy nem akarom, de amúgy máskor már megtörtént, tehát nem olyan ami amúgy nem, akkor szakítás és utána ennyi. DE EZ???
Miért akarsz fájdalmat okozni szerencsétlennek? Nem is szereted akkor...
19/N
10:14-es de ha nem is vágyik rá? Hogy izguljon fel, ha fél a dologtól vagy nem kívánja? :S
PL ha neked a barátnőd azt mondaná, hogy szeretné kipróbálni hogy felcsatolhatóssal s.bbedug nem hiszem, hogy belemennél. Még akkor sem, ha elmagyarázza, hogy mennyire tágulékony a végbél. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!