Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ha egyéjszakás kalandná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egyéjszakás kalandnál kisméretű (10 cm) pénisszel találkoznátok, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Mondjuk a véretekben kis alkohollal, vagy anélkül...

Aki pedig nem tenne soha ilyet annak nem szükséges közölnie :) Annak a véleménye érdekel aki szokott néha ilyenbe belemenni

2011. jún. 16. 13:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, h kapsz e rajta levegőt - by Elefáánt :)
2011. jún. 21. 14:04
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha már arra került a sor, hogy lefekszem vele, akkor biztosan tetszik és vonzódom hozzá, nem hagynám ott, megtenném. Bár nekem eddig csak egy egyéjszakásom volt és a közeljövőben nem is tervezek többet. :D
2011. jún. 21. 15:02
 23/27 anonim ***** válasza:
Hát figyi ha nagyon jönne az, hogy szex. Akkor engem nagyon nem érdekelne. Sok egy éjszakás kalandom volt egyszer kétszer kibírnám, hogy kisebbel találkozom.
2011. jún. 21. 15:48
 24/27 anonim ***** válasza:

Ugy tunik, hogy igazabol a legtobb lanyban fel sem merul az, hogy esetleg egy kis meretu sraccal is lehet jo a szex, esetleg meg jobb is, mint egy nagy meretuvel...

Tenyleg ekkora hatrany lenne a kisebb meret, lanyok? Tenyleg kinevetnetek a sracot, amikor az nem is tehet rola, hogy akkora van neki?

2011. jún. 21. 15:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Én nem nevetném ki. Lehet először furi lenne nekem mert még nem voltam kisméretű pénisszel rendelkező partnerem. Ezért nem tudok viszonyítani.
2011. jún. 21. 16:24
 26/27 anonim válasza:

Két dolog tűnik fel: mennyire fantáziátlan és nőietlen bunkó válaszok jöttek itt nőktől, és mennyire szánalmasan lenéző válaszok szerencsés férfiak részéről...

Szerintem egy nőnek ilyenkor végig kéne csinálnia annál inkább, hogy 1 éjszakás, mert akkor nem kell esetleg attól tartania, hogy kielégítetlen marad. És röhögni? Ezek a kedves hölgyek megérdemlik, hogy valami rendes méretű tahó megcsalja vagy 10x, aztán 40 évesen a kutyának ne kelljen.

Én ha egy nőről kiderülne, hogy kicsi melle van, kifejezetten odalennék, hogy megmutassam neki, hogy fel tud izgatni...

2012. jan. 9. 19:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezt nem lehet összehasonlítani a mellmérettel, egyszerűen azért, mert az csak esztétikai szempont, a péniszméret viszont technikai dolog. Volt tapasztalatom ilyennel. Nem hagytam ott, nem nevettem ki, inkább megpróbáltam neki megadni, amit csak tudok, de végig színlelnem kellett, hogy élvezem, mert körülbelül semmit nem éreztem belőle (vékony is volt). Legalább neki jó volt. Nem néznék le emiatt senkit, mert nem tehet róla, de többet nem csinálnám végig.
2012. ápr. 21. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!