Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ha egyéjszakás kalandná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egyéjszakás kalandnál kisméretű (10 cm) pénisszel találkoznátok, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Mondjuk a véretekben kis alkohollal, vagy anélkül...

Aki pedig nem tenne soha ilyet annak nem szükséges közölnie :) Annak a véleménye érdekel aki szokott néha ilyenbe belemenni

2011. jún. 16. 13:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%
Nekem már sikerült találkoznom ilyen fiúval, felöltöztem és otthagytam.Ránézésre fele akkora volt neki, mint az exemnek.Nem érdekelt a lelki része, nem akartam tőle semmit.
2011. jún. 16. 14:37
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

ma 14:11

Hát ehhez tényleg valami extra hülye kislányt kéne felszednie, vagy egy gyereket, aki még nem járta ki az általános iskola alsó tagozatát, mert azt egy 10 éves tudja, hogy mi az a centiméter. :)

Bár én még soha nem mentem bele egyéjszakásba, és nem is valószínű, hogy fogok, -tudom, hogy nekik szól a kérdés, bocsi- de ha belemennék nem biztos, hogy otthagynálak, ahogy a többiek írták. Szerintem úgy lennék vele, hogy kíváncsi lennék mit tudsz, bizonyítsd be, hogy tényleg nem a méret a lényeg. Mondjuk én egyébként sem gondolom ezt. Bár szerintem alapvető különbség köztem és az egyéjszakás lányok között, hogy én nem egyéjszakás vagyok. :D

(Nem kedves leánykáim, nem kell rögtön megsértődni, és ha te csak ritkán mész ilyenekbe bele, akkor nem is nagyon vonatkozik ez rád. És nem, nem rib@ncoztam, szóval nem kell elküldeni az amúgy nem kurv@ anyámba. :])

2011. jún. 16. 14:42
 13/27 Andi1226 válasza:

én futottam már bele ilyenbe...Helyes fiú volt és odaadó! Életem első és utolsó egy éjszakásnak indult kalandja volt ..és én azt gondoltam ez a 10 cm a büntim azért mert ilyenbe belementem. De pozitívan csalódtam..Sokkal odaadóbb és ügyesebb volt bizonyos dolgokban mint a "nagyfarkú csődörök":):):) Jó volt vele...és lett folytatása is...hónapokig tartott.

Mindezek ellenére én inkább a normál vagy nagyobb méretre szavazok!

2011. jún. 16. 15:00
 14/27 anonim ***** válasza:
93%

En fiu vagyok (aki amugy eleg gatlasos az intim merete miatt, pedig nekem olyan 15 cm korul van), de muszaj valaszolnom:

Ha egy ilyen miatt valaki fakepnel hagyna a sracot, az nem olyan kicsit, mintha a srac ott hagyna a lanyt, amikor az levetkozik es kiderul, hogy a push-up melltartoban meg gyonyoruen mutato mellei meztelenul mar korantsem tunnek olyan szepnek???? Gondolom, rosszul esne a lanyoknak, ha olyan testi adottsagai miatt hagynak ott, amirol nem tehet es nem tud rajta valtoztatni....

Nyilvan bonyolitja a helyzetet, hogy egyejszakas kalandrol van szo, amiben nem szerepel erzelmi kotodes, ezert (elvileg) nem kell, hogy erdekeljen, hogy megbantod-e a masikat... de en fiu letemre azt mondom, hogy nem hiszem, hogy egy lanyt csak ugy fakepnel hagynek, ha mar egyszer eljutottunk a szexig, ahhoz valami nagyon durva zavaro tenyezonek kene lennie!

De ezek szerint a lanyok tobbsegenel a kisebb peniszmeret mar beleesik a zavaro tenyezok csoportjaba....

2011. jún. 16. 15:11
 15/27 anonim válasza:

Ha érzelmek nélkül menne, lehet otthagynám.

A barátomnak is kicsi van.Lehet vicces, de sokszor annyira benedvesedek,hogy nem is érzem, hogy bennem van vagy nem.Csak ezért nem hagyom el, néha előveszem a vibrátorom, ha arra az érzésre vágyok és kész.

Emiatt mondom, hogyha csak szexet akarok és kicsi a jelentkező pénisze lehet otthagynám.De ez a helyzet nagyon idegen nekem.

2011. jún. 16. 15:29
 16/27 anonim ***** válasza:
2011. jún. 16. 17:57
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
kinevetnélek :)
2011. jún. 16. 18:25
 18/27 anonim ***** válasza:
79%
Remélem azokat a lányokat, akik azt írják, hogy kinevetnék, messzi elkerülik a normális srácok. :)
2011. jún. 16. 19:29
 19/27 anonim ***** válasza:

Remélem, a normális pasik nem mennek bele egy éjszakás kalandba.

(Bár ez így nem igaz ---> a normálisak nem mennek bele.)

2011. jún. 21. 13:18
 20/27 anonim válasza:
Van a "haha" meg a "hűha" kategória. Szerintem a kettő közötti a legjobb, de inkább legyen kicsi játékos, mint nagy de suta:)
2011. jún. 21. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!