Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz nem az én dolgom de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz nem az én dolgom de ezért fel lehetne jelenteni nem?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki több mint 18 éves de ennek ellenére egy 13 éves 8.-os csajszit dug de elég rendesen heti több alkalommal is,még 14 éves sincs a lány ez a poén benne,eleinte petting,orál volt köztük azt szépen elvette a szüzességét azóta dugja rendszeresen,igaz állítólag használnak kotont meg volt h mutatta milyen kotont vett így elvileg teherbe nem eshet de akkor is ez büntetendő nem?
2011. jún. 16. 11:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

annyira túlparázod az egészet. A csaj 13 éves a barátod 18. A barátod kicsit furcsa, a csaj meg egy kis kiélt kurv. lesz. Ez neked annyira rossz. Mondd meg haverodnak ha nem fejezi be akkor felfogod jelenteni. Lehet, hogy többet nem kell azon aggódnod hogy kivel mikor mit csinál,mert vissza küld oda ahonnan jöttél.

A csaj belement a dologba, jól esik neki a srácnak megint csak jól esik.

Az hogy nem szereti a csajt te honnan tudod, mert ő azt mondta, lehet hogy csak nem akarja elmondani neked, mert te mindenbe beleütöd az orrod.

Ha annyira boldog kapcsolatban élsz akkor inkább a csajoddal foglalkozz ne a másiknak a csajával.

Neked nem jön be a 13 éves neki meg igen is ezek jönnek be.

Meg egy kis eszed lenne és annyira leakarod őket buktatni akkor a lány szüleinek szólj, majd ők elintézik a dolgot ahogy akarják.

2011. jún. 16. 14:36
 22/26 A kérdező kommentje:
Igazad van...amúgy tudom hogy nem szereti a csajt mivel mással is kavar és nem 18 éves ő hanem 22 úgyhogy elég durva.
2011. jún. 16. 14:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor mindíg örülök, hogy van még aki szerint még egy 13-14 éves lány vagy fiú az még gyerek. Ilyen korban még azt sem tudja eldönteni, hogy most kakaós csigát vagy kakaós kalácsot vegyen a pékségben. Az hogy kivel fekszik le ennél egy jóval komolyabb döntés. Ha most 13 évesen körbedobálja magát akkor ez jobb nem lesz. Ha még egy maximum 1-2 évvel idősebb a fiú akkor is dúrva de tűrhető. Viszont ez túl van mindenen.
2011. jún. 16. 15:05
 24/26 anonim ***** válasza:

De én eddig azt vettem le, hogy nem a kérdező akarja feljelenteni, hanem akár még attól is tarthat, hogy pl. megtudják a lány szülei barátai stb, és feljelentik. Na, attól menne tönkre az élete, de legalábbis elég rossz hatással lenne rá. Igen, bűncselekmény, és a lánynak ígyis úgyis szär lesz miatta.. De ha a kiscsaj élvezni, akkor ne csinálj ellene semmit, mert segíteni már nem segítesz. De ha nem is élvezi, akkor jobb lenne időben leállítani. A beleegyezett meg az élvezi az 13 évesen még nagyon két külön dolog..

19/N

2011. jún. 16. 15:10
 25/26 Dottorre ***** válasza:
Vannak ilyen fériemberek, igazából csak azért kell rá figyelni, hogy később ne legyen pedo belőle. És ami még evvel kapcsolatban eszembe jutott, az az, hogy ma már azon, hogy egy 13éves kiscsajt dug valaki, nem nagyon kell meglepődni. Az én tapasztalatom az, hogy vannak korosztályok, akik korán kezdik. 10éve vagyok elég sokat általános iskolások között, és látom, hogy vannak osztályok, ahol a 8.os kislányokat még nem kell félteni, mert 200%, hogy nem csinálnak hülyeséget. Aztán utánuk van egy 7. osztály , ahol már pár csaj most nem szűz, és még van 1 évük az Általános iskolából... egyszerűen ez folyik a csapból is, az ember alapvető természete a kíváncsiság, és mindig lesznek olyan -amúgy igen szemét - férfiemberek, akik ki fogják használni azt, hogy az ilyen kislányoknak még nincs saját akaratuk, és csak azt csinálják amit a TV-ben, neten, és magazinokban látnak. Erre kár is több szót fecsérelni.
2011. jún. 16. 20:27
 26/26 kovacsgeza válasza:

egyszer még általános iskolában véletlenül fültanúja lettem ennek a mondatnak: "mi? te még nem csókolóztál lánnyal? ez nagyon ciki."

egy 11 éves kislány mondta egy másiknak.

nem sokkal később hatalmas botrány lett abból, hogy valaki beállította a számtech terem összes gépén háttérnek, ahogy egymás pinájában turkálnak.

tanulság:

van aki mocskos r.bancnak születik, aki 13 évesen megb.szatja magát, azon nincs mit félteni.

2011. jún. 16. 22:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!