Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz nem az én dolgom de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz nem az én dolgom de ezért fel lehetne jelenteni nem?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki több mint 18 éves de ennek ellenére egy 13 éves 8.-os csajszit dug de elég rendesen heti több alkalommal is,még 14 éves sincs a lány ez a poén benne,eleinte petting,orál volt köztük azt szépen elvette a szüzességét azóta dugja rendszeresen,igaz állítólag használnak kotont meg volt h mutatta milyen kotont vett így elvileg teherbe nem eshet de akkor is ez büntetendő nem?
2011. jún. 16. 11:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

sok 20 évesnek is ott vigyorog a tojáshéj a pics.ján.

Azért mert valaki betöltötte 18 évet még nem azt jelenti hogy felelősség teljes felnőt ember.

Ha te is 20 év körül vagy akkor mi a fenének foglalkozol ezzel a dologgal, főleg hogy neked van barátnőd.

2011. jún. 16. 11:52
 12/26 A kérdező kommentje:
20 vagyok és amíg nem ismersz ne ítélkezz hogy még tojáshéj van nekem is!Azért mert a legrégebbi haverom a kiscsaj miatt meg csak az emberség h elbassza az életét!
2011. jún. 16. 12:03
 13/26 anonim ***** válasza:

én olyat nem írtam h neked is ott van a tojáshéj, hanem azt h sok 20 évesnek.De akinek nem inge az ne vegye magára.

Annyira eltúlzod ezt a dolgot, nem ők az elsők akik ilyet csinálnak.Ha nekik így jó akkor neked ez miért fáj?

2011. jún. 16. 12:07
 14/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:45 vagyok:

Én még egy dolog a perrel kapcsolatban. Az fogja legjobban megsínyleni akinek a védelmében történik az egész, tehát a 13 éves kislány. Nem jó megoldás erre az egészre a per igazából. Javaslom, hogy inkább próbáljátok meg "lelőni" a haverodat, ugyanis gerinctelenség amit csinál. És ez ha sikerül ha nem, a pároddal együtt próbáljatok beszélni a kiscsajjal, hogy miért baj ez az egész, hogy csak kihasználja az a f@szkalap. Hogyha tényleg eléggé érrettek vagytok akkor menni fog ez is. És próbáljátok meg ezt úgy, hogy a lány szülei ne tudják meg, mert akkor ugyanott tartotok mint akkor, hogyha bepereled. Nagyjából ennyi.

2011. jún. 16. 12:09
 15/26 A kérdező kommentje:
Nekem8 csak majd később ez visszaüthet de te is tudod miről beszélek.
2011. jún. 16. 12:09
 16/26 A kérdező kommentje:

12:09

Értem,köszi az infót!

2011. jún. 16. 12:10
 17/26 anonim ***** válasza:
F*szt szólsz bele más életébe, nem tudsz nyugton maradni?
2011. jún. 16. 12:32
 18/26 A kérdező kommentje:

Te mi a szart pattogsz itt nekem mint egy pöttyös labda?:D:D

Igaz úgy b*ssza el az életét ahogy akarja de azt ne mondd hogy ez normális dolog!

2011. jún. 16. 12:39
 19/26 anonim ***** válasza:
mondd miért baszná el az életét ezzel?
2011. jún. 16. 13:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Miért nem a saját életeddel foglalkozol,talán te olyan jo fiu vagy, hogy ott minden rendben? Vagy csak egy undorito minden lében kanál vagy? Vagy neked is bejönne a pipihusi?
2011. jún. 16. 14:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!