Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz nem az én dolgom de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz nem az én dolgom de ezért fel lehetne jelenteni nem?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki több mint 18 éves de ennek ellenére egy 13 éves 8.-os csajszit dug de elég rendesen heti több alkalommal is,még 14 éves sincs a lány ez a poén benne,eleinte petting,orál volt köztük azt szépen elvette a szüzességét azóta dugja rendszeresen,igaz állítólag használnak kotont meg volt h mutatta milyen kotont vett így elvileg teherbe nem eshet de akkor is ez büntetendő nem?
2011. jún. 16. 11:35
1 2 3
 1/26 Cicuskaaa123 ***** válasza:
55%
Hát.. ha szeretik egymást, és a lány beleegyezett, akkor a csávot nem büntethetik..
2011. jún. 16. 11:37
 2/26 A kérdező kommentje:
De épp ezaz hogy nem szeretik egymást legalábbis a haverom 100% hogy nem.
2011. jún. 16. 11:37
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezért meg lehetne büntetni. Ha beleegyezett a lány, ez akkor is bűncselekmény 14 év alatt.
2011. jún. 16. 11:39
 4/26 anonim ***** válasza:
még kiskorú,úgyhogy valószínűleg bűntethető a srác már nagykorú de a lány még fiatalkórú addig ameddig be nem tölti a 14. életévét.
2011. jún. 16. 11:40
 5/26 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz vele, semmi közöd hozzá. 13 éves nem igen kéne szexelnie, de hát ez van.Valaki korán kezdi valaki meg el se kezdi.

Nem írtad,hogy barátnők lennétek, ha azok vagytok akkor mondd a csajnak h szerinted ez nem helyes.

De te aztán ne akarj itt senkit se feljelentgetni. Vagy talán irigy vagy?

2011. jún. 16. 11:41
 6/26 A kérdező kommentje:
Miért lennék irigy?Van egy csodálatos barátnőm már 2 éve 20 és így már nincs tojáshéj a seggén mint ennek a kiscsajnak szval én letojom ha elakarja b*szni az életét az ő baja meg a haveromnak ha ez kell neki!
2011. jún. 16. 11:44
 7/26 anonim ***** válasza:
háát srác elég szerencsétlen, ha már ilyesmire szorul, de sztem sz@rd le, a kiscsaj rib@nc:D
2011. jún. 16. 11:45
 8/26 anonim ***** válasza:
Igen, fel lehet jelenteni, mert a lány még 14 éven alul van. Viszont készülj arra, hogy ha följelented akkor haverod már nem lesz, és nehéz bizonyítani a dolgot, mivel orvos nem vizsgálhatja a lányt szülői engedély nélkül, stb. Mindegy, ha elkezded készülj rá, hogy 1-2 éves csatározás lesz belőle a bíróságon. (sajnos ez egy tapasztalat)
 9/26 anonim ***** válasza:
A bnőd már 2 éve 20? Az hogy lehet? :D
 10/26 A kérdező kommentje:
Elírtam:)2 éve járunk és 20 éves
2011. jún. 16. 11:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!