Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most hogy van ez a testalkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy van ez a testalkat dolog?

Figyelt kérdés

Szóval én kifejezetten vékony alkatú fiú vagyok, de nem önszántamból... -azaz próbálok ellene tenni, azaz kondizom. De!

Ha valaki mackós alkatúakkal kapcsolatos kérdést tesz fel, mindenki elkezdi vígasztalni -sőt, az itt író lányok 80 százalékának inkább az jön be. Egyik kérdésem, hogy akkor mit "rinyál" minden mackósabb fiú, hogy ő nem kell senkinek?

Másrészt miért kezeli mindenki le a vékonyakat, hogy ők biztos el vannak szállva maguktól, mert vékonyak, így pl nem olyan odaadóak, nem olyan jó szívűek?

Én speciel a férfiaknál pont a vékonyságot tekintem olyan problémának, mint a lányok szokták a túlsúlyt. Azt hiszi valamiért a közvélemény, hogy hízni akárki tud, a "girnyóknak" simán be lehet szólni, míg a ducibbaknak azt ne merje mondani valaki, hogy túlsúlya van... Nah, és azt sem értem a gyakorlatban, hogy miért gondolják az emberek, hogy kevésbé bántó azt mondani valakinek, hog y"te jó isten, milyen vékony vagy? -eszel rendesen?", mint diszkréten szólni valakinek, hogy pl "szerintem picit le kellene adnod". pedig a de vékony vagy, felér egy de kövér vaggyal -legalább is szerintem.

2011. jún. 16. 00:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, sőt tovább fokozom, vannak csontos típusú lányok, akikre azt mondják ropi, pálcika, deszka stb. Ugyanolyan bántó mint egy ducira mondják hogy bálna, zsírzsák stb, nem fokozom, mindenki tudja. Az a jó hogy többféle alkat van, mert láttam én már izmos pasit duci lánnyal, mackós fiút vékonyka lánnyal stb. Tehát mindenkinek más az ízlése, így aztán végül mindenkinek akad vki társ. Ügyes vagy hogy edzeni kezdtél, hugom barátja is vékonyka volt és elkezdett 1-2 éve kondizni, és már izmosabb lett, van formája.

Lehet épp konditeremben ismerkedsz meg egy lánnyal. Esetleg egy ducikával, aki néhány kilót le akar dobni. :)

2011. jún. 16. 00:22
 2/28 anonim ***** válasza:
mackós pasikhoz,oda lehet bújni,de aki nagyon vékony mért ölelgessem a csontjait azok rajtam is vannak.már bocsi.:DD
2011. jún. 16. 00:26
 3/28 anonim ***** válasza:

Az utolsó soraiddal abszolút egyet értek.

Ha valaki jól érzi magát a bőrében,legyen az kövér vagy sovány-nem igazán esik neki rosszul,ha pl egy családtag megjegyzi,hogy jó az étvágyad Sanyikám!,vagy hú de szép sovány vagy..Akit viszont zavar az alkata,vagy a súlya,annak az agya alapból ki van élezve erre,és már az is rosszul esik,ha megjegyzik,hogy de jó neked ilyen soványan,gyorsabban tudsz futni,mint én.

Egy bizonyos kor felett a husisabb,termetesebb férfiakat inkább szeretik,mint a hatvan kilós gilisztákat.És ugyanígy egy bizonyos kor alatt(főleg tizenévesek) kigúnyolják a husis,pocakos,dagi srácokat-inkább preferálják a gilinyókat.

Egy fáradt giliszta.22/F

2011. jún. 16. 00:29
 4/28 anonim ***** válasza:

"akkor mit "rinyál" minden mackósabb fiú, hogy ő nem kell senkinek?"

Azért rinyálnak a "mackósabb" fiúk, hogy ők nem kellenek senkinek, mert az a pasi, aki magát mackósnak titulálja, nos, valljuk be, általában inkább elhízott. :) A mackós az vastag, annak van karja, nem pipaszár lábú, kis pocak ékesíti. És a kis pocak véletlenül sem egyenlő a nagy hassal. :)

A vékony pasik tényleg kedvezőtlenebb helyzetben vannak - gondolom sztereotípia, hogy nem tud "megvédeni", nem érzed magad annyira biztonságban mellette...

2011. jún. 16. 00:30
 5/28 A kérdező kommentje:

Első válaszoló -már épp kezdtem elfelejteni ezt a terhes vagy mániát... -akkor már emlegessük fel a borbansült disznókarajt is kaukázusi vegyeskörettel, ugyanis az is kb másfél éve burjánzott el a gyakorin. :D

Második válaszoló!

Már egy éve kondizom, és kontúrosodnak, de nem nőnek az izmaim... Tehát pl egy atlétában nem nézek ki durván vékonynak, sőt van aki 10 kg-mal nehezebb, mint én, és csak akkor tűnt fel a különbség egy harmadik személynek, hogy jé tényleg..., amikor egymás mellé álltunk. Igaz, ő sem az a nagy darab, csak már hosszabb ideje nyomja, mint én. Leírva sokkal girnyóbbnak hangzok, mint vagyok -azaz 182 cm/65 kg -ennyi voltam a kondizás elött is, csak nem látszódtak az izmaim. Viszonylag elégedett vagyok a fizikai teljesítőképességemmel is -igaz még lenne mit javítani rajta... A hangsúly azon van, hogy miért gondolják ugyan egyesek, hogy a vékonyak tuti önszántukból olyanok, és biztos lenézik a macis pasikat, pedig mi jó van a zörgő csontban stb... -gondolom ismered a szöveget...

Jah, barátnőm van, és eltaláltad, hogy kifejezetten ducibb fajta -nem egy-két kilótól kellene megszabadulnia az egészsége kedvéért, de nekem így tetszik. Viszont attól függetlenül, hogy van egy barátnőm, még pont úgy rosszul esik, ha itt azt olvasom, vagy az jön le a közvéleményből, hogy elvileg kevésbé vagyok jószívű, és férfias, mint egy macisabb pasi -jó, hogy azt nem mondják már, hogy a barátnőm is csak azért van velem, mert nem talált macisabbbat... :) Sőt, néha úgy érzem, hogy elnézést kellene kérnem, hogy nincs pocakom... Csak jelezni kívánnám a köz felé, hogy nem vagyok megelégedve magammal, nem önszántamból vagyok nem macis, és ezzel a nem emós, hajvasalós, de alapvetően vékony típusú fiúk jelentős része így van. Mondom, nálunk inkább ez olyan probléma, mint a hölgyeknél a túlsúly.

A kondiért, meg köszönöm a dícséretet.

2011. jún. 16. 00:36
 6/28 A kérdező kommentje:

Nah, köüzben jöttek még válaszok. :)

Szóval, igen, él ez a sztereotípia, pedig alaptalanul. Van akinek a csontjai vastagabbak, van rajta némi zsír, és hús is, de nem olyan amit dolgoztat. Ehhez képest egy olyan srác, aki rendszeresen súlyokat emelget -csak épp genetikailag nem nő tőle jelentősen, kb fél év után nagyobb súlyokat nyomkod ki pl fekve, vagy akár milyen gépen, mint egy vaskosabb, de mozgásilag eléggé inaktív pasi. Tudom, hogy nem az hoz lázba egy lányt, hogy mennyit nyom ki valaki fekve, viszont az még mindig valósabb képet ad arról, hogy milye erőben van a fickó, mint, hogy milyen vaskos, ha megfogja a karját. Jó, nem azt mondom, mert egy kifejezetten jó genetikájú srác, aki nem zsíros, kondizik is, és 95 kg tiszta izom, az ezer százalék, hogy összehasonlíthatatlanul erősebb nálam, viszont egy átlagos, pocakos 80 kg-osnál én is lehetek erősebb... Ezeket nem erőfitoktatásnak, vagy bármilyen nagyfiúskodásnak írtam, pusztán azért, mert szóbakerült ez a biztonságérzetes sztereotípia...

2011. jún. 16. 00:43
 7/28 A kérdező kommentje:
Jah, és megint kaptam egy olyan választ, ami olyasmi volt, mint ha aztmondaná valaki, hogy pl "nem akarok belefulladni a zsírba -bocsi :)"...
2011. jún. 16. 00:44
 8/28 anonim ***** válasza:
teljesen megértelek kedves kérdező,teljesen igazad van.
2011. jún. 16. 01:13
 9/28 anonim ***** válasza:

Na jó van este van már nem olvastam el a hozzászólásokat de reggel pótlom, addig is a véleményem.

Először is az hogy mi vékony és mi mackós nagyon relatív.

Pl mikor azt mondják a lányok "én szeretem a mackós pasikat" nem azokra a pasikra gondolnak akiken van túlsúly, hanem azokat akik vékonyak de izmosak és esetleg van egy kis pocakja.

Tapasztalat, én a "mackós" pasik közül való vagyok és hidd el ha úgy néznék ki mint te, több csajom lenne mint amivel elbírnék, persze biztos én más kép látom. És te is más kép, ezzel nincs is baj.

Nem rinyál senki, de ha kimennél az utcára az én testalkatommal ugyanannyira vagy még annyira se lenne esélyed nőknél mint vékonyan.

Azok akik itt a mackós pasikat favorizálják azok nagy része már elmúlt 25 de még ha van is ennél fiatalabb lány az inkább csak a kivételt erősíti.

Nekem beszólhatnak, biztos nem fog jól esni, de igazából a beszólás hangneme vagy stílusa ami szokott bántani ha egyáltalán hagyom hogy beszóljanak.

Én hálát adnák az istennek hogy olyan testet adott ami nem tud hízni. Izmos se leszel egy könnyen ez tény, a csajok nagy része inkább fogad el egy vékony srácot mint egy tényleg mackós srácot. Van egy aranyközépút amit itt mindenki reklámoz.

De ha nagyon őszinte akarok lenni annak van igaza aki azt mondja hogy az a szép aki el tudja fogadni magát, és önbizalom telien ki tud állni a nők elé és azt mondani "igen én ilyen vagyok ha nem tetszik lehet menni máshova"

Valószínűleg én is és te is jobban néznénk ki ha elfogadnánk magunkat, de ettől az a logikus és gyakori hogy a nők olyan pasikat kedvelik akik izmosak de nem ilyen body builder szinten viszont van kis háj hogy azért puhák legyenek ha odabújásról van szó. Ahogy mi is vagy nagy többségünk olyan nőt keres aki nőiesen teltkarcsú alkattal rendelkezik, nem is bot vékony nem is túl kövér.

Remélem érthető voltam, ilyenkor már nem akartam írni, de erre nagyon válaszolni akartam :D

2011. jún. 16. 01:52
 10/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Nekem is hajnal van már... -majd holnap részletesebben véleményezem a hozzászólásod, most csak annyira futja erőmből, hogy, köszönöm, jól esett olvasni soraidat.

Jah, amúgy 24/f vagyok, ha nem írtam volna. :D

2011. jún. 16. 02:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!