Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most hogy van ez a testalkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy van ez a testalkat dolog?

Figyelt kérdés

Szóval én kifejezetten vékony alkatú fiú vagyok, de nem önszántamból... -azaz próbálok ellene tenni, azaz kondizom. De!

Ha valaki mackós alkatúakkal kapcsolatos kérdést tesz fel, mindenki elkezdi vígasztalni -sőt, az itt író lányok 80 százalékának inkább az jön be. Egyik kérdésem, hogy akkor mit "rinyál" minden mackósabb fiú, hogy ő nem kell senkinek?

Másrészt miért kezeli mindenki le a vékonyakat, hogy ők biztos el vannak szállva maguktól, mert vékonyak, így pl nem olyan odaadóak, nem olyan jó szívűek?

Én speciel a férfiaknál pont a vékonyságot tekintem olyan problémának, mint a lányok szokták a túlsúlyt. Azt hiszi valamiért a közvélemény, hogy hízni akárki tud, a "girnyóknak" simán be lehet szólni, míg a ducibbaknak azt ne merje mondani valaki, hogy túlsúlya van... Nah, és azt sem értem a gyakorlatban, hogy miért gondolják az emberek, hogy kevésbé bántó azt mondani valakinek, hog y"te jó isten, milyen vékony vagy? -eszel rendesen?", mint diszkréten szólni valakinek, hogy pl "szerintem picit le kellene adnod". pedig a de vékony vagy, felér egy de kövér vaggyal -legalább is szerintem.

2011. jún. 16. 00:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező :)

Az a bizonyos előző hozzászóló voltam.

Írtam az elején, hogy kinek a pap, kinek a papné. Én nagyon sok olyan példát is tudnék hozni, ahol az ismerősök, nem jönnének össze egy macisabb pasival, kifejezetten a vékony férfiakat kedvelik. De nem lehet általánosítani. A GYK ilyen kérdések tárháza, csak nézd meg, hány kicsi-nagy mell, kicsi-nagy pénisz vita, vagy inkább véleménynyilvánítás van. A fogyókúrás témában több kép nőkről, és ott is megoszlik, hogy kinek a vékonyabb, kinek a husisabb lányok tetszenek.

Különböző emberek vagyunk, ízlésünk is különböző. Furcsa is lenne, ha mindenkinek ugyanaz a férfi(típus) tetszene :) De fordítva is általánosíthatnék, hogy a pasiknak mindig a vékony nők jönnek be? Ugye nem igaz ez sem, van akinek igen, de nem általánosíthatunk.

Amikor megismerkedtem a párommal, 85 kg körül volt, nagyon izmos, aztán mostanában a munka miatt nem jut ideje sportra, felszedett jópár kilót, viszont valóban nem az a szétfolyós típus. Biztosan lehet, egy vékony férfi erős (ismerek is ilyet). De ha elém állítanának két férfit, hogy melyik az erősebb, a 60 vagy 80kgos, utóbbit választanám. Egyébként te is, ezt bizonyítja az a szkanderos dolog, amit írtál. Mivel a barátnőd nagyobb, mint te így azt hitted erősebb is. Tehát te is az erősebbet választottad. Szerencsére nekem nem kell választanom, mert a párom van annyira erős, hogy ha vele vagyok nem kell félnem semmitől :)

2011. jún. 18. 10:22
 22/28 anonim ***** válasza:

Azigen, még egy golyótól is meg tud védeni? Bocs a szarkazmusért, de ez a "meg tud védeni" ez olyan hogy semmi haszna a mai világban, ha olyan helyen él az ember akkor meg annyira mindegy hogy 70 vagy 90 kiló a golyó egyikről se pattan le, se a kés.

Félre ne érts én is a nagyobb darabok közül való vagyok, és jó szlogen számomra ez a "meg tud védeni" szöveg, csak sok realitása nincs.

Kérdező szerintem neked az a bajod hogy gyúrsz és folyamatosan olyan emberekkel vagy körül véve akik testesebb, izmosabbak nálad, és ezért kialakult valami kisebbség komplexusod hogy de már neked erősnek kell lenned. És miért ne lehetnél 70 kilós magyar K1 bajnok is nem rég győzött le egy 150 kilós harcost.

De én akkor is azt hangsúlyozom, hogy ne azért válasszunk párt mert az meg tud védeni, ha csak nem valami elit kiképzést kapott kommandós...Hanem azért mert vonzódunk a másikhoz. Te magad is egy nem is kicsit ducibb lánnyal vagy akkor nem tudom miért olyan nehéz elhinni hogy vannak csajok akik szeretik a mackósabb pasikat.

És elhiheted sok vékony pasikat kedvelő nő is van, sőt az én környezetemben csak az van, ezért is írtam korábban hogy ha olyan testalkatom lenne mint neked akkor simán megkapnám bármelyiket.

Gúnyolni meg nem tudom ki szokott, sose gúnyoltam senkit mert vékony, én mindig kaptam hideget és meleget. Volt olyan aki azt mondta hogy én miért nem mondom rá hogy milyen vékony stb. Mert én nem tudom ezt mondani, számomra a vékonyság nem csúnya dolog, számomra mások megsértése nem lehetséges. Persze fogsz biztos olyan mackós vagy mondjuk ki kövér pasival találkozni akit folyton sértegettek és ahelyett hogy ő nem tenné, megkeseredetten beszól mindenkinek hogy ezzel próbálja magát jobb színben feltüntetni. De az ilyen beszólásokra nem szabad figyelni.

Ha meg gyúrsz és látod a sok izmos embert körülötted akkor szokd meg, nem mindenkinek van azonos genetikája, szar kifogás de igen is van olyan hogy hízásra alkalmas test és alkalmatlan.

Egy valamit tudj, lehet bárki akármilyen erős a golyót a kést a kocsit stb nem fogja megállítani.

2011. jún. 18. 10:45
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a mosoly a végén érzékelteti, hogy csak viccelődöm. Nem kell megvédeni-e semmitől sem szerencsére, de azért jó, ha az ember a párja mellett biztonságban érzi magát. Amit persze egy vékony pár is megadhat. De hát izlések és pofonok.
2011. jún. 18. 11:15
 24/28 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy nehéz elhinni, hogy egyes lányok a mackósabb pasikat kedvelik. :D

Sőt, én inkább azt tapasztalom.

A hölgy válaszolónak meg köszönetem mellett, hogy visszatért, azt mondanám, hogy természetesen nem azért választottam egy nem is kicsit duci hölgyet, hogy ő védjen meg engem... :D -sőt, eléggé ki is lennék borulva, ha kiderült volna, hogy ő az erősebb -gondolom ezt nem kell megmagyaráznom, mert van fogalmad a férfiakról. :)

Pusztán csak kíváncsi voltam, hogy ez fiú-lány felállásban is igaz e, hogy a nagyobb erősebb, és a gyengébbik nem csak azért gyengébbik e, mert általában a nők többsége 50 kg és 160-170 centi, míg a férfiak ennél nagyobbak. Természetesen aztán ésszel végiggondolva hülyének is éreztem magam, hogy hogy gondolhattam ilyet, hiszen akkor nem is egy esetben az asszony hordaná a nadrágot, meg ő emelné a bútorokat költözésnél... -mert elég sok vékony pasi, nagy darab lány felállással lehet az utcán találkozni.

Én azért választottam a barátnőmet, mert összességében nagyon jól kijövünk egymással, és nem utolsó sorban szerintem nagyon szép. A szkander csak úgy jött...

Igen, a konditerem valóban sokat torzít az ember önképén, ahol a teljesítményt kis túlzással miligrammra lemért testsúlygyarapodásban mérik, és egymással szemben elég lenézőek tudnak lenni az emberek, meg ugye a többség nem "natúrban" csinálja.... -ezekhez képest pedig sem teljesítményben, sem kinézetben nem vagyok, és nem is leszek sehol sem. Viszont van néhány "natúros" emberke is, akik 80 kg körül vannak, és megnyugtató számomra, hogy még ha nem is mindenben, de elég sok gépen jobbnak bizonyulok náluk... -de azért hangsúlyozom, hogy még a 65 kg-sok között sem vagyok egy k1-es kategória, nálam, és természetesen sok nem kifejezetten izmos 100 kg-osnál is sokkal erősebbek vannak még ebben a súlycsoportban is -ha már belementünk ebbe a témába. :)

Azzal is tisztában vagyok, hogy egy normális lány, ahogy nem centivel a zsebében jár..., úgy nem az lesz az első, hogy megkérdezze mennyivel szériázok fekvenyomásnál, és, hogy legtöbbjüket ez a legkevésbé sem érdekli. Sőt, azt is tudom, hogy még ahhoz sincs semmi köze a fekvenyomásban elért eredményeknek, hogy ki mennyire tudná megvédeni a barátnőjét -a mackós fiú kommentjére utalva pedig megálapítható, hogy a mai világban meg már egyáltalán nem.

Elfogadom, hogy nem tetszhet mindenkinek egy típusú fiú, vagy lány, viszont ezt a biztonságérzetes érvet általánosításban nem annyira szeretem. Főleg, ha egy vékony, de izmos srácról (itt nem rólam van szó:D ) és egy puhosabb 85 kg-osról van szó. Szerintem a legnagyobb baj az lehet, hogy a vékony pasikról legtöbb embernek -egyébként nekem is elsősorban a lányos, vasallt hajú emós fiúk jutnak eszébe... -ezért utálok vékony lenni.

2011. jún. 18. 11:25
 25/28 anonim ***** válasza:
Ezzel a szkanderos dologgal csak azzal akartam utalni, hogy a te fejedben is az fordult, meg hogy a barátnőd lehet erősebb, mint te. Ergo aki nagyobb darab erősebb, valamiért ezt a két dolgot mindig összetársítjuk. Ezért vannak azok a kommentelések, amikbe azt írja mindenki, hogy ha nagyobb biztos erősebb is. Pedig tényleg nem biztos.
2011. jún. 18. 11:32
 26/28 A kérdező kommentje:

Igen, értem amit mondasz, sőt, ahogy írtam, kicsit cikinek is tartom a szkanderos dolgot -mert a lányok ilyen téren teljesen mások, így egy 65 kg-os lányhoz kellett volna őt hasonlítanom. -Azt meg kell hagyni, hogy azért nem olyan könnyen ment, mint amikor más 50 kg-os lányokkal viccből szkanderoztunk még középsuliban, és természetesen úriember módjára hagytuk, hogy lenyomjon. Azért ebbe egy kis erőt is kellett adnom. :D

Egyébként a mondanivalótokban teljesen igazatok van -mármint főleg rád, és a macis fiúra gondolok. :)

Örülök, hogy végül egész kerek, átfogó eszmecsere alakult ki ebből a kérdésből.

2011. jún. 18. 13:43
 27/28 anonim ***** válasza:
Egyébként megfordítva a dolgokat, te hogy vélekedsz? Inkább a vékony, vagy a ducibb lányok jönnek be? Nekem például furcsa, ha egy helyes vékony férfi, egy nála jóval ducibb lánnyal van együtt. A férfiakra azt szokták mondani, hogy nem kell szépnek lenniük, de egy nőnél ez talán fontosabb.
2011. jún. 18. 17:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Hát nekem az a tapasztalatom hogy a nők válogatósabbak, a férfiak sokkal elfogadóbbak ha külsőről van szó.
2011. jún. 18. 18:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!