Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy van ez a testalkat dolog?
Szóval én kifejezetten vékony alkatú fiú vagyok, de nem önszántamból... -azaz próbálok ellene tenni, azaz kondizom. De!
Ha valaki mackós alkatúakkal kapcsolatos kérdést tesz fel, mindenki elkezdi vígasztalni -sőt, az itt író lányok 80 százalékának inkább az jön be. Egyik kérdésem, hogy akkor mit "rinyál" minden mackósabb fiú, hogy ő nem kell senkinek?
Másrészt miért kezeli mindenki le a vékonyakat, hogy ők biztos el vannak szállva maguktól, mert vékonyak, így pl nem olyan odaadóak, nem olyan jó szívűek?
Én speciel a férfiaknál pont a vékonyságot tekintem olyan problémának, mint a lányok szokták a túlsúlyt. Azt hiszi valamiért a közvélemény, hogy hízni akárki tud, a "girnyóknak" simán be lehet szólni, míg a ducibbaknak azt ne merje mondani valaki, hogy túlsúlya van... Nah, és azt sem értem a gyakorlatban, hogy miért gondolják az emberek, hogy kevésbé bántó azt mondani valakinek, hog y"te jó isten, milyen vékony vagy? -eszel rendesen?", mint diszkréten szólni valakinek, hogy pl "szerintem picit le kellene adnod". pedig a de vékony vagy, felér egy de kövér vaggyal -legalább is szerintem.
Nekem is állandóan beszóltak az utcán hogy "tán éheztetnek othon?", pedig én soha sem mondtam egy kövérebb testalkatúnak sem hogy fogyjon le, a barátnőim is mindig emlegették h hizzak meg, de én elfogadtam őket olyannak amilyenek és még akin volt felesleg annak sem emlitettem meg hogy adjon már le 1-2 kilot mert szerintem ezzel örökre elüldöztem volna magamtol.. de persze nekik szabad ilyet mondani, mármint a kövéreknek a vékonyabbnak. Amugy már nem esik rosszul, egyik ismerősöm erre azt mondta hogy csak irigykednek azért ilyenek, örülök neki hogy én is olyan szervezettel rendelkezek h ehetek bármennyit akkor se hizok el soha! Pedig sztem nem is vékony vagyok, inkább átlagos.. 185/75!
F 27
A nők nagy része olyat akar mint a baloldali szerintem, aki ennél mackósabb mint én pl(de nem annyira mint a jobb oldali) akkor baszhatja.
Lenéznek minket mert aki kövér az azért lett az mert egy rossz jellem, legalább is ezt hallom. De a sok lenézés a sok visszautasítás, el se tudjátok képzelni mekkora önbizalom hiányt csinál. Mikor már azt nézed hogy jól ülsz e, nem e látszom kövérebbnek ha így ülök. Mikor már el nem tudod hinni hogy van valaki akinek kellenél. Akkor már baj van és én ezt megjártam/megjárom nap mint nap.
Én is csak azt remélem hogy egyszer jön valaki aki elfogad olyannak amilyen akitől pozitív visszajelzéseket kapok, mert ez erőt ad nem feladni.
Ok most kicsit érzelmes lettem bocs :D Lényeg hogy a vékonyság olyan ami esztétikus egy bizonyos fokon, de a háj nem az, sokkal nehezebb kibontakozni, ha az első benyomásnál már minuszból indítasz.
Erre jönnek majd a válaszok hogy tegyek ellene, teszek is de rohadt nehéz lelkileg.
Nah, tök jó... -ezek szerint mindenki úgy érzi, hogy pont ő nem népszerű a lányoknál... :)
Mint ahogy írtam, járok kondiba, de a teljesen natúr módszerrel, így aki nem tudja, nem is jön rá -tudod, csak amolyan "jah, akkor azért vagy ilyen szálkás"... Azok a csajok akik azokra a fiúkra buknak akiken valóban látszik is, hogy kondiznak, egyrészt beletörődnek, hogy ők sok esetben csak a kondi után jönnek, és csak akkor kapnak ajándékot, ha maradt pénze a fiúnak, miután kifizette a havi 20 000-es tömegnövelő szereket... Másik eset amikor valaki megszállottan csinálja a kondit, és talál egy olyan lányt, legalább is hasonló körökben mozgó valakit -úgy működhet is a dolog -ld Sóbert Norbiék. :) -hogy csak a nap, mint nap mutogatott sztárpárocskákból mondjak egy példát.
Viszont vitatkozni nem akarok veled, te érzed. Itt a főprobléma még mindig az, hogy vékonynak lenni sem jobb semmivel, mint kövérkésnek -szerintem a lányok a pont jóra mondják, hogy "macis", de valamiért még mindig azt érzem, hogy a vékonyaknak simán szóvá lehet tenni, hogy milyen vékonyak... Én amúgy nem hiszem, hogy irígységből, de ez az én szubjektív meglátásom.
27 éves fiú válaszolónak mondanám, hogy elég érdekes, hogy mára már a 75 kg kevésnek számít egy 180 cm-es férfinek -régebben még ez volt egy átlagos súly, ennyinek is számolják általában pl autóknál az átlag ember súlyt. Én rajtam egy gramm fölösleg sincs, sőt, szálkásabb vagyok, de a te magasságodhoz tíz kilóval kevesebben már igen is igen-igen vékonynak számítok, de, hogy már a nálam 10 kg-mal nehezebb embereket is majdnem girhesnek nevezik... -hááát, elég érdekes. Igaz, lehet, hogy neked velem ellentétben elég vastagok a csontjaid, így 75 kg-osan is soványnak nézel ki, de azért esetedben nem hinném egyáltalán, hogy olyan vészes lenne a helyzet. Én pl 75 kg-mal már nagyon jól néznék ki... -csak meg is kell azt élni... :)
Szerintem pedig kicsit intelligencia kérdése is, hogy valaki megjegyzi-e a másiknak a mínusz vagy plusz kilókat, és ha meg is jegyzi azt miképp teszi, bántóan, vagy csak érdeklődve, segítő szándékkal. Pl. én mikor fogyóztam megkérdeztem egy duci munkatársnőmet nincs-e kedve velem együtt fogyizni. Volt olyan munkatársnőm aki rettentő vékonyka, tőle se úgy kérdeztem mitől ilyen giriznyák? Hanem hogy mindig is ilyen vékony volt, vagy valami miatt lett ilyen, s próbál-e ezen változtatni, vagy ő így szereti magát. Így aztán nem sértődött meg, aranyosan elmondta hogy ő ilyen alkat, apukája is ilyen volt, stb. Például én 170 cm nő vagyok és 75 kg, ami tudom hogy sok, de aki még dundibb, szívesen cserélne velem, én meg szívesen cserélnék egy 60-65 kilóssal. :D
Ilyen világot élünk. Mint ahogy akinek göndör haja van, mindig egyenest akar, akié szögegyenes az nem győzi becsavarni esetleg hogy hullámos legyen kicsit. Nem?
Végül is lehet benne valami amit mondasz kedves utolsó válaszooló hölgy.
Nah, de a gond ott van, hogy vannak akik nagyon nincsennek megelégedve magukkal, viszont van néhány ember aki nagyon megvan, vagy csak álcázza a saját szorongásait, ezért szól be a túl, vagy alul súlyos embereknek... Viszont azért jó látni, hogy vannak akik belátják, hogy a vékonyság is ugyanolyan probléma, mint a túlsúly, illetve ugyan olyan probléma lehet.
A kérdezőnek: Kinek a pap, kinek a papné :)
Wyatt55555: Én 20 éves nő vagyok. A környezetem szépnek tart, és ezt nem nagyképűségből írom, mert én bevallom nem vagyok elégedett magammal, csak azért mert azt írod, hogy egy mackós pasi nem jön be a csinos nőknek. Nekem személy szerint a vékony pasik nem jönnek be. Nem úgy keresek párt, hogy 100+ minimum, de nem vonzanak a vékony férfiak sem. Múltkor beszélgetésbe keveredtem egy mackós pasival, hát biztos volt 2m magas, de jóval 100kg felett volt, nagyon megragadott, és ha nem lenne párom simán kialakulhatott volna köztünk egy kapcsolat. Csak a gond ezzel, az hogy nem hiszitek el, hogy lenne erre esély. Pedig, ha a tinikorszakot kinövik a nők, nem a kinézet az elsődleges. Sőt valahogy nekem biztonságot ad, ha egy nagyobb, erősebb férfi van mellettem. (Egyébként a párom sem vékony 185 cm, és 98 kg.)
De pont ezt mondom. A nagyobb nem biztos, hogy erősebb... Nah, de utolsó, pont megerősítettél abban amiért a kérdést feltettem.
Erről a nagyobb erősebbről az jut eszembe, hogy ezek szerint a barátnőmnek is igen sokkal erősebbnek kellene lennie nálam... XD... -de nem az. :D -viszont szerintem sokkal szebb, mint én. Emlékeztetlek, hogy én 65 kg vagyok ugye, ő 100 fölött van... Szép is lenne, ha mindenki aki nagyobb, erősebbis lenne, így a lányokra is igaz lenne ez, és a csomó duci lány vékonypasival felállásnál a csaj hordaná a nadrágot... :)
Jó, ez a vicc kategória, tudom, hogy a lányok máshogy épülnek fel, de akkor is... Ott van faterom -most idősebb korára elérte a 80 kg körüli súlyt -igaz, cigiletételtől függően 75 és 95 kg között ugrál lazán. De fiatal korában nagyon sokat sportolt -nem kondizott, akkor még ilyen steril szar sportok nem voltak hazánkban. Nos, ha hiszitek, ha nem, szkanderban annyiszor nyom le nála kétszer vastagabb karú embereket, ahányszor akar -olyan 120 kg-os két ajtós szekrényeket is. Mostmár 60 fölött jár, de negyven éves korában ez még ígyebb volt -ráadásul akkor ő sem igen volt több 71-2 kg-nál... Sajnos én még itt nem tartok, viszont azért lényeges, hogy a nagyobb erősebb nem mindig igaz. Pl összehasonlítunk engem a 65 kg-mmal, és egy 130 kg-os srácot, aki szép nagy darab, de főleg csak zsírból, semmivel nem fog többet nyomni pl fekve, vagy akár milyen gépen, mint én, aki már egy éve kondizom, az olyan 75 kg körüli társaimról meg nem is beszélve, akik már négy-öt éve rendszeresen edzenek. Abban kétségtelenül igazad van, hogy ha a barátod izomból 98 kg-os, akkor összehasonlíthatatlanul erősebb nálam, és ezt is feltételezem, mert nem egy kövér emberről írtál itt, hanem egy erősről. :)
Jah, még egy kérdés, ha már a sztereotípiáknál tartunk... -még mieött elmentem a kondiba, és hallottam volna "ezt-azt", úgy voltam vele, hogy miért ne lehetne erősebb tőlem egy mázsa fölött levő csaj. még ekkor jöttem össze a barátnőmmel, és -ez nem vicc, kihívtam szkanderozni. Nos, lenyomtam, de ezt elötte egyáltalán nem vettem olyan természetesnek. utólag elszégyenlettem magam, de ti ugye nem ítéltek el ezért? :D Ugye nem volt ez nagy bunkóság? -azért hozzáteszem, hogy ez kapcsolatunk legelején volt, és már jó másfél évvel ezelött, de érdekelne a véleményetek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!