Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek korai volt? :S://

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicuskaaa123 kérdése:

Szerintetek korai volt? :S://

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok a barátom 23 éves fiú, neten ismerkedtünk össze nagyon aranyos, szeretem ő életem értelme..^^ csak az a baj, hogy ő messze lakik és kevésszer találkozunk, 4 hónapja járunk és azalatt találkoztunk kb 10x.. és előző hétvégén együtt aludtunk egy szálláson és a barátom kinyalt megujjazott stb.. de nem volt ennél több..(nem volt szex...) és nem tudom h várnunk kellett volna-e még.. mer akartam és ő is akarta.. csak vhogy anyuék ráhatása miatt elvagyok bizonytalanodva, amugy anyuék nem tudják, hogy találkoztunk, mert féltenek és nem engedték volna, hogy együtt aludjunk.. és azt hiszik h minden áron leakarok vele feküdni, pedig még nem és ezt ecseteltem nekik, és nem biznak bennem és ez rosszul esik.. probáltam velük erröl beszélni denem lehet....:S léccives segitsetek, normális válaszokat várok föleg.. és nem akarom azt hallani, hogy a barátom pedofil, mert nem az..!!!!
2011. jún. 15. 19:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Engem se engednek soha sehová a szüleim, és a barátommal se csinálhatok semmit, de elég idősnek érzem magam ahhoz,hogy tudjam, ha a barátom megujjaz meg kinyal az nekem jó, és nem kell bűntudatot éreznem. Ezt javaslom Neked is.:)
2011. jún. 17. 10:26
 22/28 A kérdező kommentje:
Okés köszi:)
2011. jún. 17. 10:29
 23/28 Girlnextdor ***** válasza:
a szuleidnek semmi koze sincs a szerelmi eletedhez, amugy meg az hogy a srac kinyalt es megujjazott az mar sexnek szamit! ne legy eltevedve nem csak az a sex ha a himvesszo a vaginaba kerul
2011. jún. 17. 10:37
 24/28 A kérdező kommentje:
Jó, tudom orális szex, de a pénisze nem volt a vaginámban. :D Am köszi.:)
2011. jún. 17. 10:38
 25/28 anonim válasza:
Ismeros dolog, csak nekem 5 évvel nagyobb a barátom. Már több mint egy éve járunk, és most 1 2 hete történt meg. Nem feltétlenül kell várj vele, szerintem elég érett vagy, engedd el magad, és ne felejtsetek el védekezni és minden rendben lesy, ne aggodj. Kérd meg a barátodat hogy majd az elsőnél csak lassan, es ne egyből mert akkor fájni fog. Próbálkozzatok többször, amig nem fáj. Sok sikert, és ne aggodj ;) :)
2011. jún. 17. 11:22
 26/28 A kérdező kommentje:
Okés köszi.:) Köszönöm mindenkinek a nyugtató válaszokat!:))
2011. jún. 17. 12:10
 27/28 anonim válasza:
Erre van a gyakori kérdések weboldala :D
2011. jún. 20. 18:39
 28/28 anonim ***** válasza:
06.15 19.44 vagyok.Ne nyugodj bele.Az a legrosszabb,és nem csak itt,hanem mindig.
2011. jún. 21. 20:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!