Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicuskaaa123 kérdése:
Szerintetek korai volt? :S://
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok a barátom 23 éves fiú, neten ismerkedtünk össze nagyon aranyos, szeretem ő életem értelme..^^ csak az a baj, hogy ő messze lakik és kevésszer találkozunk, 4 hónapja járunk és azalatt találkoztunk kb 10x.. és előző hétvégén együtt aludtunk egy szálláson és a barátom kinyalt megujjazott stb.. de nem volt ennél több..(nem volt szex...) és nem tudom h várnunk kellett volna-e még.. mer akartam és ő is akarta.. csak vhogy anyuék ráhatása miatt elvagyok bizonytalanodva, amugy anyuék nem tudják, hogy találkoztunk, mert féltenek és nem engedték volna, hogy együtt aludjunk.. és azt hiszik h minden áron leakarok vele feküdni, pedig még nem és ezt ecseteltem nekik, és nem biznak bennem és ez rosszul esik.. probáltam velük erröl beszélni denem lehet....:S léccives segitsetek, normális válaszokat várok föleg.. és nem akarom azt hallani, hogy a barátom pedofil, mert nem az..!!!!
Hogy mikor mit engedsz meg neki, az a te szuverin magánügyed, még a szüleidnek sincsen sok közük hozzá szerintem.. Más kérdés hogy tényleg feltűnően nagy a korkülönbség...
2011. jún. 15. 19:16
2/28 anonim válasza:
Amikor ennyire nem bíznak meg a szülők a gyerekben elgondolkodom, hogy most magukban nem bíznak, vagy mi a fene van? Elvégre az ő nevelésük "eredménye" vagy... Ha csináltál valamit, amit nem kellett volna, akkor megértem, de sok esetben semmi különösebb oka nincs a szülőnek bizalmatlankodni. Én anyukám soha nem volt ilyen, mindig tudta hol vagyok, kivel vagyok, és tudta hogy nem kell félnie, nem vagyok hülye. Beszélj velük, ha nem megy akkor várnod kell pár évet...
2011. jún. 15. 19:20
3/28 A kérdező kommentje:
Azt tudom... de szeretem... nem tok ellene mit tenni... köszi a választ.. akkor nem foglalkozom szüleimmel.. csak az a baj, hogy hazudni sem akarok nekik mert gyötör picit a bűntudat... de ha meg erről lenne szó, anyuék nem engednék meg...:/
2011. jún. 15. 19:20
4/28 A kérdező kommentje:
jó hogy a te szüleid ilyenek voltak.. tudjátok nekem volt már ebböl bajom is(pszihologiai baj) hogy nem engednek sehová.. de igy se engednek... kicsit befelé forduló vagyok ettől, hogy nem engednek sehová.. és néha rámtör a depi:(
2011. jún. 15. 19:22
5/28 anonim válasza:
Nem pedofil dolog, 24/F vagyok simán csapatnám 16 éves csajokkal, nővéremnek az első pasija 16 éves korában 24 éves volt szintén. (És nem vagyunk hogy úgy mondjam kisebbségiek, tanult kultúrember vagyok)
Én más problémát látok: egy 20+ ember gondolkodásmódja ég és föld egy 16 éveshez képest, ezt nem bántásból mondom voltam én is 16 éves és most 24 vagyok, visszaemlékszem az akkori dolgaimra (sőt vannak chat/fórum logjaim abból az időből dögivel) és hát ijesztő a különbség.
Egy 16 éves csaj "csörögjünk a dizsiben minden hétvégén", cuky, szya, puszy féle csicsergése egy idő után nagyon fárasztó tud lenni annak ellenére hogy eleinte aranyos és megkapó esetleg. a Szexel annyi a gond, hogy egy 24 éves egész másképp fogja fel: Normál esetben nála már egy bevett, szokványos dolog nem "hű de izgi tilosban járni de jó juj de izgi juj juj" érzés. X idő elteltével szeretné ha így zajlana köztetek nem anyuciék elől bujkálva tilosban lopva huncut módon. Ja azt nem is említem, hogy egy idő után (4 hónapot mondtál? nem is olyan soká akkor) nem lesz neki elég a tilosban ujjazgatás, ha csak nem elégíted ki orálisan ami egy huzamosabb ideig még pótolhatja a szexet.
2011. jún. 15. 19:23
6/28 A kérdező kommentje:
hát.. én komolyabb vagyok az átlagnál sokan megmondhatják rolam.. meghalt apukám, depis voltam egyáltalán nem vagyok olyan amilyennek leirtál.. kicsit olyan vagyok mint egy felnőtt.. sajnos.. hamar felnöttem...és ezt a barátom is megérti.. és ő is még szüz, énis.. és kb ugyanabban a cipöben jár mint én.. csak neki kicsit rosszabb is ... :S és kielégitettem orálisan és mindketten nagyon élveztük...:)..
2011. jún. 15. 19:27
7/28 A kérdező kommentje:
de látom ti sem tudtok erre a problémámra megoldást csak azt h várjak.. pedig én nagyon szeretném ha engednék a szüleim....:/
2011. jún. 15. 19:31
8/28 anonim válasza:
Nem fogják engedni, erre nincs gyógyír. Ha felnőtt leszel te se fogod a lányodnak szerintem. Egyébként elhiszem, hogy érettebb vagy a korodnál, de a hormonjaid/élettapasztalatod miatt nem vagy annyira kiegyensúlyozott mint egy 20+. Ez nem sértés, ez normális és tény.
2011. jún. 15. 19:34
9/28 A kérdező kommentje:
köszi szépen.. és igen egyetértek veled, ebben hogy nem vagyok tul kiegyensúlyozott..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!