Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicuskaaa123 kérdése:
Szerintetek korai volt? :S://
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok a barátom 23 éves fiú, neten ismerkedtünk össze nagyon aranyos, szeretem ő életem értelme..^^ csak az a baj, hogy ő messze lakik és kevésszer találkozunk, 4 hónapja járunk és azalatt találkoztunk kb 10x.. és előző hétvégén együtt aludtunk egy szálláson és a barátom kinyalt megujjazott stb.. de nem volt ennél több..(nem volt szex...) és nem tudom h várnunk kellett volna-e még.. mer akartam és ő is akarta.. csak vhogy anyuék ráhatása miatt elvagyok bizonytalanodva, amugy anyuék nem tudják, hogy találkoztunk, mert féltenek és nem engedték volna, hogy együtt aludjunk.. és azt hiszik h minden áron leakarok vele feküdni, pedig még nem és ezt ecseteltem nekik, és nem biznak bennem és ez rosszul esik.. probáltam velük erröl beszélni denem lehet....:S léccives segitsetek, normális válaszokat várok föleg.. és nem akarom azt hallani, hogy a barátom pedofil, mert nem az..!!!!2011. jún. 15. 19:13
11/28 anonim válasza:
am a szüled senkivel sem engednék vagy csak azért mert a srácot sokkal idősebbnek tartják?
12/28 A kérdező kommentje:
senkivel sem....:/. atom szigoruak:S-.-":(
2011. jún. 15. 19:41
14/28 A kérdező kommentje:
elég reménytelen a helyzetem.. alig várom a 18 évet...:)...
2011. jún. 15. 19:43
15/28 anonim válasza:
hát ez a nagyobbik gáz.Megtudlak érteni mert én is ennyi idős fiú vagyok.Azért sok sikert.Őszintén.
16/28 A kérdező kommentje:
Hát köszi szépen... de nem hiszem, hogy lesz valami változás... sőt.. ha erőltetem rosszabb lesz.. beletörödöm inkább...:SSS
2011. jún. 15. 19:46
17/28 A kérdező kommentje:
írtam privit....
2011. jún. 15. 19:50
18/28 anonim válasza:
A 18 évet ne várd, vissza fogod még sírni a 16ot huszonévesen :) Pláne később :O
19/28 anonim válasza:
szeritnem 4 hónap elég idő hogy kiismerd eléggé a másikat ahhoz hogy ilyen közel engedd magadhoz,nem tetted rosszul hogy megtettétek...
20/28 A kérdező kommentje:
köszi a választ, hát.. :)) meglehet, hogy igazad van..:DD
2011. jún. 15. 20:25
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!