Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl érzékeny vagyok? Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl érzékeny vagyok? Hogyan tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Érzékenynek érzem magam mostanában minden téren. 19 éves vagyok, most van 1. barátom. A kis problémák miatt is sírásig hatódom. Ez az érzékenység a szexben is előtör. Ha már nagyon jó, akkor van rá példa h a párom kicsúszik néha (nem a méretei miatt), és olyankor úgy érzem, elszáll minden varázs..Ráadásul azután is rossz kedvem van, órákig nem szólok és durcázok, h mennyire szar vagyok ):
2011. jún. 15. 12:47
 1/3 tsz-tag ***** válasza:
ez depresszió
2011. jún. 15. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egy kis önbizalmat erőltetni magadba. Én is ilyen vagyok mostanában (de én fogamzásgátló miatt), de lassacskán sikerül legyőznöm. Az a lényeg, hogy bízz magadban, és hidd el, hogy a barátod szeret, és a problémák nem állhatnak közétek.

Vagy csak hallgass vidám zenéket, sportolj, menj a barátoddal/barátnőiddel bulizni. Ezek lefoglalnak, és elfeledtetik veled a rossz kedvet. :) (18/L)

2011. jún. 15. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok, a sokadik barátommal, de vele jutottam el odáig, hogy lefeküdnék vele. Feltéve ha menne. Lassan fél éves kapcsolat, és nem megy. Igaz, hogy szorongásos depresszióval és pánikbetegséggel vagyok diagnosztizálva, járok is dokihoz, most majd a Vadaskertbe is mennem kell, meg ilyenek... de igazából már tök mindegy minden.. :D Sz*r dolog ez, tudom. De ha mást nem erőltesd meg magad.
2011. jún. 15. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!