Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kaptam tőle szülinapomra. Ti hogy reagálnátok erre?
A barátom a szülinapom estéjén azt mondta nagy meglepetése van számomra.. Mikor eljött az este elkezdett csókolgatni,majd bevitt az ágyba és kikötözött az ágyhoz.. Mondom okéé... Kicsit meglepődtem mikor a szemem is bekötötte.. Na ezután éreztem hogy lemászik az ágyról gondoltam levetkőzik... Kb 2 percre rá vissza is jött majd elkezdte a testem is csókolgatni... Leért egészen a puncimig majd addig nyalt míg elnem mentem 3x!!! mondom wáó :D Na de ezután betette a műszert és ismét több orgazmusig bírta amin azért már meglepődtem mert én ígyis egy csomószor elmentem amíg ő egyszerse.. végül őis orgazmust élt át és leis szált rólam... Viszont nem akart kikötözni még a szememről se akarta levenni a kendőt.. Végül addig erősködtem amig végre láthattam valamit..
És a pasim haverja állt előttem meztelenül a csávóm meg a fotelben recskázott............. Na ti ilyen helyzetbe mit tennétek?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!