Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt kaptam tőle szülinapomra....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kaptam tőle szülinapomra. Ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A barátom a szülinapom estéjén azt mondta nagy meglepetése van számomra.. Mikor eljött az este elkezdett csókolgatni,majd bevitt az ágyba és kikötözött az ágyhoz.. Mondom okéé... Kicsit meglepődtem mikor a szemem is bekötötte.. Na ezután éreztem hogy lemászik az ágyról gondoltam levetkőzik... Kb 2 percre rá vissza is jött majd elkezdte a testem is csókolgatni... Leért egészen a puncimig majd addig nyalt míg elnem mentem 3x!!! mondom wáó :D Na de ezután betette a műszert és ismét több orgazmusig bírta amin azért már meglepődtem mert én ígyis egy csomószor elmentem amíg ő egyszerse.. végül őis orgazmust élt át és leis szált rólam... Viszont nem akart kikötözni még a szememről se akarta levenni a kendőt.. Végül addig erősködtem amig végre láthattam valamit..

És a pasim haverja állt előttem meztelenül a csávóm meg a fotelben recskázott............. Na ti ilyen helyzetbe mit tennétek?

2011. jún. 15. 10:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%
Na akkor megvolt a recsak mára? Ezt a kérdést nem nö irta. Igy férfi ir.
2011. jún. 15. 11:19
 12/33 anonim ***** válasza:
ezt a recska szóra érted utolsó?:D a lányok is szokták használni!
2011. jún. 15. 11:25
 13/33 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ez egy pasi fake kérdése, nem kell bedőlni. Ez a kb 7-8 orgazmusos téma tipikusan az, ahogy egy férfi ír erotikus novellát, meg a téma is dettó. Nagyon átlátszó...
2011. jún. 15. 11:27
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
ha ez nem fake akkor, dobd ki a pasit azonnal. gusztustalan balf@sz az ilyen!!!!
2011. jún. 15. 11:30
 15/33 anonim ***** válasza:
mondjuk azért tényleg érezhette volna, ha az eigaz, a csaj, hogy ez nme abarátja, ha hasonló a testfelépítés, akkor is azért. gondolom nme pont egyforma a farkuk, meghát alapból más fejforma, más száj.
2011. jún. 15. 11:34
 16/33 anonim ***** válasza:
91%

+ az illata...

Nekem is elég gyanús...

2011. jún. 15. 11:56
 17/33 anonim ***** válasza:
79%
Ez a legviccesebb történet ma. Legalábbis eddig.
2011. jún. 15. 11:57
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ilyen történne velem,bár nem mivel felismerném ha nem a barátom munkálkodik rajtam..de ha ilyen történne,akkor úristen,elküldeném őket a francba,takarodjanak kifele. Undorodom annak a gondolatától is,hogy más hozzám érjen a barátomon kívül.Ha meg élveztem amíg nem tudtam róla,akkor utána mégnagyobb a sokk. Soha többé nem akarnám látni egyiket se.És ez tényleg felér egy megerőszakolással.
2011. jún. 15. 12:09
 19/33 anonim ***** válasza:
96%

Ezt valaki is benyeli? Olyan nincs, hogy valaki ne tudja,hogy ne a saját párjával szexel. Ahogy azt már előttem is mondták: illat, alkat, hímtag, érintés, testalkat...mind egyedi.

Ez egy jó nagy fake.

2011. jún. 15. 12:16
 20/33 anonim ***** válasza:
93%
Az első percben észrevenném, ha nem a hapsim lenne rajtam.B+, egy hangot sem adott ki?Ugyan az a test?Illat?Mozgás?Menj már...FAKE...
2011. jún. 15. 12:24
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!