Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt kaptam tőle szülinapomra....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kaptam tőle szülinapomra. Ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A barátom a szülinapom estéjén azt mondta nagy meglepetése van számomra.. Mikor eljött az este elkezdett csókolgatni,majd bevitt az ágyba és kikötözött az ágyhoz.. Mondom okéé... Kicsit meglepődtem mikor a szemem is bekötötte.. Na ezután éreztem hogy lemászik az ágyról gondoltam levetkőzik... Kb 2 percre rá vissza is jött majd elkezdte a testem is csókolgatni... Leért egészen a puncimig majd addig nyalt míg elnem mentem 3x!!! mondom wáó :D Na de ezután betette a műszert és ismét több orgazmusig bírta amin azért már meglepődtem mert én ígyis egy csomószor elmentem amíg ő egyszerse.. végül őis orgazmust élt át és leis szált rólam... Viszont nem akart kikötözni még a szememről se akarta levenni a kendőt.. Végül addig erősködtem amig végre láthattam valamit..

És a pasim haverja állt előttem meztelenül a csávóm meg a fotelben recskázott............. Na ti ilyen helyzetbe mit tennétek?

2011. jún. 15. 10:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%
elég rendesen kiakadnék...ez lényegében megerőszakolásnak számít!!!!
2011. jún. 15. 10:56
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez durva!!! O.O

És ezek után még Ő lesz felháborodva, ha beleszeretsz a haverjába?

2011. jún. 15. 10:58
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt a k'...:D Hát nemtudom, én biztos kidobnám a pics'ba a helyedben.. pff..
 4/33 A kérdező kommentje:
de jó volt sőt jobb mint a barátommal szóval nem bánom:D csak nemtudom mit tegyek most..
 5/33 anonim ***** válasza:
94%

aztak.va ez duurva:SS

ez elég jó szülinap lehetett..nem hogy kidobnám mint macskát szarni,de terjeszteném az egész városban hogy egy AIDS-es, mocskos tetű.. felraknám a netre ilyesmi..aztán szenvedhet h egy nprmális lányt kapjon ezek után:)

2011. jún. 15. 11:00
 6/33 anonim ***** válasza:
79%
fake kérdés
2011. jún. 15. 11:02
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

nem is értem hogy egy férfi hogy tehet ilyet..

saját barátját adja szülinapi ajándékként a barátnőjének??

2011. jún. 15. 11:05
 8/33 napietus ***** válasza:
96%
szerintem ez kamu. ha mégsem az, én dobnám az ilyet.
2011. jún. 15. 11:11
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
szerintem cseréld le a barátjára, főleg ,ha ilyen jó volt;):D
2011. jún. 15. 11:11
 10/33 anonim ***** válasza:
70%

Soha többé nem találkoznék egyikükkel se. A barátom pontosan tudja rólam, hogy CSAK VELE akarok szeretkezni, és undorodom a gondolattól, hogy más hozzám érjen. És hiába élveztem volna nagyokat, míg a barátommal csak orállal tudok elmenni, akkor is utólag undorítónak találnám a dolgot, mélységesen csalódnék a barátomban, rájönnék, hogy ő nem az, akibe beleszerettem, tudnám, hogy ő ennyire félreismert, és nem szeret igazán (egy szerelmes ember nem nézi végig recskázva, ahogy a szerelmét valaki más kényezteti. Kiadnám az útját, és bármennyire jó volt, a másik srácot se akarnám többé látni, mert normális emberről nem tudom elképzelni, hogy ilyenbe belemegy...

Amúgy meg valószínűleg ott azonnal ordítva tessékeltem volna ki őket és megszakítottam volna minden kapcsolatot velük.

20/L

2011. jún. 15. 11:12
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!