Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be a családomnak és a barátaimnak azt hogy meleg vagyok?
Kérlek szépen normális válaszokat írjatok!
Félek hogy elfordulnak tőlem az emberek mert más vagyok.
meg hogy csalódást okozok a szüleimnek vagy a barátaimnak. mivel mindig én voltam a cuki srác. :/ Segítsetek!
17/F
Na üdv!
Elnézést kérek a késői válaszért de a bátyám barátnőjenek a születésnapjára hivatalos voltam.
Igazából annyian írtak hogy egy kicsit nehéz kiszednem melyek szólnak nekem és melyek a 14 éves fiúnak.
A 14 éves fiúnak üzenem hogy ezt saját maga dönti el. Velem is így volt. Bizonytalan voltam, de aztán rájöttem hogy kikhez is vonzódóm. Mondjuk annyi különbséggel hogy a nők sosem érdekeltek. Egyszerűen nem tudom velük elképzelni a csókot, se semmit! magadtól rá fogsz jönni!
A képkérőnek: Szeretném inkább privátba küldeni a képet nem itt a nyilvánosság előtt mert szeretnék anonim lenni és a családban nem csak én használom az oldalt!
te legalább tudsz valamit és jó hogy neked összejött, nekem pl ma lett egy fél órás csajom :D
még volt csók is :D *.* (14 éves :D)
esetleg ha veled beszélhetnék [kérdező] hát az nekem jó lenne, esetleg ha úgy van akkor írj privátba aztán majd ott .....
Ide írjatok nekem: molnarricsike@citromail.hu
Itt elérhettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!