Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan valljam be a családomna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljam be a családomnak és a barátaimnak azt hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen normális válaszokat írjatok!

Félek hogy elfordulnak tőlem az emberek mert más vagyok.

meg hogy csalódást okozok a szüleimnek vagy a barátaimnak. mivel mindig én voltam a cuki srác. :/ Segítsetek!

17/F

2011. jún. 15. 00:17
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Na üdv!

Elnézést kérek a késői válaszért de a bátyám barátnőjenek a születésnapjára hivatalos voltam.

Igazából annyian írtak hogy egy kicsit nehéz kiszednem melyek szólnak nekem és melyek a 14 éves fiúnak.

A 14 éves fiúnak üzenem hogy ezt saját maga dönti el. Velem is így volt. Bizonytalan voltam, de aztán rájöttem hogy kikhez is vonzódóm. Mondjuk annyi különbséggel hogy a nők sosem érdekeltek. Egyszerűen nem tudom velük elképzelni a csókot, se semmit! magadtól rá fogsz jönni!

A képkérőnek: Szeretném inkább privátba küldeni a képet nem itt a nyilvánosság előtt mert szeretnék anonim lenni és a családban nem csak én használom az oldalt!

2011. jún. 15. 20:41
 42/47 A kérdező kommentje:
Ja és ma találkoztam azzal a fiúval ami egy részben jó hogy vele lehettem. De rossz hogy bujkálnom és titkolóznom kellett. Kicsit kellemetlen volt, mert szerintem neki úgy jött le hogy én cikinek tartom őt!
2011. jún. 15. 20:42
 43/47 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 15. 20:43
 44/47 anonim ***** válasza:

te legalább tudsz valamit és jó hogy neked összejött, nekem pl ma lett egy fél órás csajom :D

még volt csók is :D *.* (14 éves :D)

esetleg ha veled beszélhetnék [kérdező] hát az nekem jó lenne, esetleg ha úgy van akkor írj privátba aztán majd ott .....

2011. jún. 15. 23:13
 45/47 anonim ***** válasza:
a félre értést elkerülve nem a csaj volt 14 mert ő 16 volt én vagyok a 14 éves srác :) (előbbi)
2011. jún. 15. 23:14
 46/47 anonim ***** válasza:

Oks.Küldj privit.

Kérlek!!!!

2011. jún. 15. 23:40
 47/47 A kérdező kommentje:

Ide írjatok nekem: molnarricsike@citromail.hu

Itt elérhettek!

2011. jún. 16. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!