Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan valljam be a családomna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljam be a családomnak és a barátaimnak azt hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen normális válaszokat írjatok!

Félek hogy elfordulnak tőlem az emberek mert más vagyok.

meg hogy csalódást okozok a szüleimnek vagy a barátaimnak. mivel mindig én voltam a cuki srác. :/ Segítsetek!

17/F

2011. jún. 15. 00:17
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
26%
Lehet nem is kell, van akirol leri, hogy csak egy bu*zi, aztan toleraljak es igy nem is emlegetik fel neki.
2011. jún. 15. 00:37
 12/47 kovpet ***** válasza:

"hazugság az egész életem"

Nem az. Csak nem mondasz el olyat, ami nem tartozik másra.

Javaslom, hogy ne mondd el, amíg nem muszáj.

Attól még lehet barátod. Még a szó is stimmel rá :)

2011. jún. 15. 00:37
 13/47 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem menj el pszichológushoz, hátha tudnak kezelni.
2011. jún. 15. 00:41
 14/47 anonim ***** válasza:

szerintem is a család lány tagjaival kellene kezdened, aztán beindul a lánc és mindenki megtudja...ha vannak igaz barátaid azok megértenek, aki meg megutált kicsúfol az nem volt igazi barát, akinek a személyiséged a fontos az így is elfogad és egy nagyon jó barátod lesz.... 14/f aki felkötné magát

valaki segítsen (aki meleg) írjon egy privátot vagy itt nagy szükségem lenne hogy több meleggel is beszéljek :S..

2011. jún. 15. 00:44
 15/47 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mi a baj? :o
2011. jún. 15. 00:46
 16/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és azt hogy megértőek vagytok. Az elején féltem hogy idejön egy csapat bunkó. :)
2011. jún. 15. 00:48
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Aki ér valamit emberileg (barát, családtag), az nem fog komolyan elfordulni emiatt, nyugi. :) Nekem pl eddig egy ismerősöm se reagált negatívan, max értetlenül. Aki meg elfordul, azt tényleg annyira sajnálnád?

Eleinte valszleg azt fogják mondani, hogy majd kinövöd, meg még fiatal vagy. Hát én 21 éves koromig vártam a felvállalással, ami szerintem tök fölösleges volt, mert már 14 évesen is tudtam. Nem tanácsolom, hogy várj.

Az emberekre általánosságban meg minek gondolni, arctalan tömeg csak. Mindenesetre ha a leendő pároddal kézen fogva mentek, legyen nálatok gázfegyver/spré (tapasztalat szerint érdemes).

24/n

2011. jún. 15. 00:50
 18/47 anonim ***** válasza:
Légyszi küldj egy képet:)
2011. jún. 15. 00:55
 19/47 anonim ***** válasza:

azt kérdezed mi a baj?! :O

hát az hogy felakasztanám magamat vagy valami, nem tudom hogy meleg vagyok vagy esetleg csak ez a hormonos cucc....

nem tudod eldönteni hogy mi lehetek, és beszélni se tudok erről senkinek teljesen már depis vagyok szinte ha lehetne akkor megöltem volna magamat egy fiúval nem akarom leélni az életemet családot akarok de mi van ha meleg vagyok/leszek nemn lehet családom :/

2011. jún. 15. 00:55
 20/47 anonim ***** válasza:

Szegénykém:)

Eddig nem volt barátnőd?

Nem is tetszenek a lányok?

2011. jún. 15. 00:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!