Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú eljuttatja szájjal a lányt az orgazmusig, a lány viszont mindig kézzel csinálja a legvégét a fiúnak - ez mennyire általános?
amúgy válts barátnőt, mert szerintem ez nem általános, hogy erre is válaszoljak.
pontos arányt nem tudok mondani, de biztos vagyok benne, hogy a nők legalább 2/3-a rendesen végigcsinálja az orális kényeztetést.
és szerintem keveset mondtam, többnek gondolom ezt az arányt.
pontosan! egyetértek az előttem szólóval!
és még az ilyen nők merik azt állítani, hogy ők orálisan is kielégítik a párjukat...
hogy nem sül le a bőr a képükről!
(ez még lemaradt)
és egyáltalán nem olyan hűde nagy tragédia a szánkba engedni! nem is értem!
semmi megalázó nincs benne egy normális kapcsolatban.
és az íze sem undorító! az állaga sem!
de én ezt nem is értem. mármint azt értem, hogy rohadt szar, hogy pont orgazmus előtt vált. ez világos, el is hiszem, nem is csinálnék ilyet.
de a szexben nincs kötelező, meg ha én megcsinálom neked, akkor te is csináld meg nekem! ha nem akarja lenyelni, akkor nem akarja! ha meg te ezt kényszerítenéd, akkor inkább tényleg szakíts vele, mert mind a ketten jobban jártok. főleg hogy nekem úgy tűnik, hogy ezt vele nem nagyon beszélted meg... pedig vele kéne, nem velünk:)
ezen a k*rvás dolgon kicsit kiakadtam...most akkor én is k*rva vagyok,mert volt 1 pasim akit szerettem és tudtam h ő meg szereti ha a párja szájába élvezhet és én ezért megengedtem neki?? mekkora hülyeség ez már..a szexben nincs kötelező,nincs olyan h normális meg nem normális..mindenki azt csinál ami neki jólesik..
a kérdésre válaszolva én sose csináltam ilyet,mindig befejeztem amit elkezdtem,pont azért amit a kérdező is írt,mert nekem se hiszem h tetszett volna ha a pasi hirtelen,az utolsó pillanatban vált..meg ez az egész sztem arról szól h ha szeretem akkor megteszek érte mindent,ha ő azt szeretné h a számmal elégítsem ki,hát akkor azt..persze ha vki elvből elveti az egészet,akkor ha a pasi szereti,ő is megérti h a nő nem akarja..na itt a kölcsönösség része a dolognak:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!