Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú eljuttatja szájjal a lányt az orgazmusig, a lány viszont mindig kézzel csinálja a legvégét a fiúnak - ez mennyire általános?
Könyörgöm, hogy jönnek ide a k*rvák? Igen, a k*rva is szopik, na és? Hagyjuk már a sztereotípiákat.
Már írtam, hogy az egész TELJESEN megítélés kérdése. Amíg az emberek azt gondolják, azt sulykolják magukba, hogy ez csak rossz lehet, megalázó, k*rvás, addig az is lesz.
Arra például tudsz válaszolni, hogy kinyalni egy nőt miért nem megalázó? Na ugye hogy nem tudsz.
ki mondta, hogy kényszerítem?
és ki mondta, hogy az ondó szükségszerűen gusztustalan és mocskos?
és ki mondta, hogy a női nemi szerv nedvei meg nem?
és ki mondta, hogy egy férfinak evidens, hogy jó puncit nyalni? úgy írod, mintha ez természetes lenne, ahogy az is, hogy az ondó csak rossz lehet.
ki mondta, hogy van erre abszolút mérce, hogy márpedig ondót szájba venni az csak és kizárólag k*rvás lehet?
Ne haragudj, TOTÁL nem értesz egy szót se abból, amit írtam, hajtogatod a fejedbe töltögetett közfelfogást.
És ami a legrosszabb:
SENKI nem a kérdésre válaszolt.
Azt kérdeztem, ez mennyire általános, és hogy ebben mi a kölcsönös. Erre oda futott ki a dolog, hogy hú de undorító a sperma és ki mennyire paraszt. Ez is mutatja, mekkora idióta előítéletek vannak. Ha felvetek egy ilyen témát, rögtön ugrik mindenki, mint a provokációra.
"Ha ennyire finom szerinted a sperma, akkor nyeljed te is, és majd utána várd el a barátnődtől. Képzeld van előváladékod is és abból ugyanúgy jut a barátnődnek, mint ahogy neked az ő váladékából. Inkább itt te vagy az, aki önző..."
Továbbra se írtál semmit arra, amit felvetettem, azaz hogy úgy kölcsönös, ha mindketten kielégítik egymást. A felvetéseimre semmit nem tudsz reagálni. És hajtogatod tovább, hogy a sperma csak undorító lehet. Azért írod azt, hogy vegyem ÉN a számba, és akkor majd meglátom, mekkora pokoli kín, szinte el se viselhető...
Egyébként meg, ha azt írom, hogy lenyelem a spermát, akkor mi lesz? Megmondom: Kijelented, hogy b*zi vagyok. Vagy egyszerűen semmit nem tudsz írni rá. Mert te azt gondolod, hogy mivel csak undorító lehet, én se venném a számba, és el se tudnád képzelni, hogy mégis. Szóval ezt ilyen lefegyverzésnek szánják a nők.
Mióta vagytok együtt? Mennyi idősek vagytok?:)
Nem tudom ez mennyire általános... Lehet, hogy még nem érzi úgy, hogy itt az ideje. Adj neki egy kis időt, adagolgasd neki finoman, hogy szeretnéd, ha végig szájjal csinálná. Lehet még nem kóstolta, lehet még nem szerelmes, lehet nem szereti a sperma ízét. Beszélgess vele erről.
Megértelek téged is, de szerintem kicsit más spermát a szádba engedni, mint egy lány nedveid nyalogatni.:)
23N
Nos én is ugyanezt gondolom rólad. Amit a legutóbbi kommentben írtál, az meg egy tömény marhaság. Ehelyett reagálhattál volna az észrevételeimre, ahogy én is tettem.
Ha már többszöri kérésem ellenére sem tudsz reagálni a kölcsönösséggel kapcsolatos meglátásomra, azt kívánom tapasztald meg milyen remek érzés az orális szexet az elélvezés előtt abbahagyni és kézzel folytatni és aztán bölcselkedjél. Ti nők úgyis szerettek azzal dobálózni, hogy "ha nő lennél, megtudnád", meg ilyenek...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!