Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú eljuttatja szájjal a lányt az orgazmusig, a lány viszont mindig kézzel csinálja a legvégét a fiúnak - ez mennyire általános?
s ha igen?
mert ez olyan, mintha a lányt szájjal izgatnám, aztán pont mielőtt elélvezne, átváltok a kezemre
ő se hinném h örülne neki
igen...
de ez nem oké, ez ilyen bosszúállás ízű. nem?
és én amúgy ÉLVEZEM őt nyalni, nekem ez nem feladat... tehát még csak azt se mondhatjuk, h én őmiatta olyat teszek, ami nem jó nekem, és ha ő ezt nem viszonozza, ezért én se csinálom neki
ez így nagyon nem fair!
én ha fiú lennék, nem maradnék egy ilyen lánnyal!!
Utolsó előtti, a hüvelyváladék sem gusztusos önmagában. Önmagában! Ha érted, mire gondolok...
Továbbá, én nem tartom undorítónak a spermát, ezért azt sem tartom önzőségnek, ha szeretném, hogy egy lány szájába kerüljön.
Még egyszer:
Orgazmus előtti pillanattól kézzel folytatni tovább, na EZ az önzőség. Mondom: te örülnél, ha a pasi nyalás közben, épp mielőtt elélveznél, kezével csinálná tovább? Erre felelj, ha kérhetem. Szerintem AZ a nem fair, hogy egy nő megkapja az orgazmust a párja szájától, de ő nem adja meg. Mert jaaj a sperma... A pasi nem tehet róla, hogy ejakulál. Itt egészen egyszerűen nem az számít, hogy kinek mennyi és milyen váladéka van, hanem hogy mennyire kívánod a másikat. Szerintem te vagy az önző és nem én. Az a legszomorúbb, hogy ezt a nők végig se gondolják.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!