Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ganja23 kérdése:
A 17.4 cm es méret az jónak számít?
Figyelt kérdés
f/202011. jún. 13. 16:09
41/46 anonim válasza:
Ja viszont hogy ha már így lehülyéztél teljesen alaptalanul kedves kérdező, nem tudom mennyire lenne gyerekes ha nem venném jó néven, de ezt nem veszem jó néven... xD (Csak hogy ez is viccesnek tűnjön)
42/46 A kérdező kommentje:
Jólvan belátom én értettem félre: D Elnézést kedves 27:P
2011. jún. 13. 18:28
43/46 anonim válasza:
Megbocsájtok. Persze egyeseknek ez is biztos úgy jön le hogy ez felhívás egy keringőre:D
44/46 szamo77d válasza:
Most már elég volt! Neked is, kedves Kérdező, 20 évesen
lehetne már annyi eszed, hogy nem foglalkozol olyan kis lökött hülyeségekkel, amivel a tinik szétszedik a saját
idegeiket! A méret pedig tökéletes!
45/46 anonim válasza:
most komolyan azt gondolod hogy innen fogod megtudni hogy jó-e a méreted vagy nem ha neked 20 évesen 6 év sex után ez te magad nem tudod eldönteni. Nem a méreted a baj meg nem is a korod hanem az önértékelésed.
46/46 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdező ha nem tudsz olvasni az már nem az én bajom, azért kérdeztem mert idősebb nőkkel akarok szexelni és mivel még velük nem szexeltem érdekel h jó e nekik...remélem 1értelművolt:D
2011. jún. 14. 16:59
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!