Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ganja23 kérdése:
A 17.4 cm es méret az jónak számít?
Figyelt kérdés
f/202011. jún. 13. 16:09
31/46 anonim válasza:
Lány vagyok, igen. Illetve nő. Tapasztalt 27 éves:D A te korosztályodnak már öreg:)
32/46 A kérdező kommentje:
Kipróbálnám azért veled:P
2011. jún. 13. 17:29
33/46 anonim válasza:
Még csak azt sem tudod hogy nézek ki. Nem elhamarkodott kijelentés ez?
34/46 A kérdező kommentje:
Úgy értettem h nem zavar h 27 évesvagy:D
2011. jún. 13. 17:40
35/46 anonim válasza:
Ok, köszi. Engem sem zavar hogy 27 vagyok:)
36/46 anonim válasza:
Kúrjatok össze!Áldásom rátok!Garantálom,h jó lesz!
Pápa/64
37/46 anonim válasza:
Pápa/64
Szerintem te hülye vagy. Én csak annyit mondtam hogy engem sem zavar a korom. Ebből te arra következtetsz hogy kúrni akarok bárkivel is? Nincs sok eszed, azt látom. Ha nem lenne párkapcsolatom akkor sem kéne egy 20 éves pasi, pláne olyan akit nem ismerek. Nem vagyok rászorulva hogy ilyen helyeken vadásszak magamnak partnert. Szerintem menj inkább kötögetni és felejtsd el az internetet.
38/46 anonim válasza:
De minek is magyarázkodok egy ilyen baromnak... Én vagyok a hülye.
39/46 A kérdező kommentje:
Engem hülyézel le? nézz magadba h 1 szimpla kijelentésből mekkora problémát csináltál.....gyerekesebb vagy ezekszerint mint én:)
2011. jún. 13. 18:10
40/46 anonim válasza:
Hát ezek szerint te is az vagy nem csak Pápa/64:D A Pápa/64-nek írt válaszom folytatását vetted magadra, de nem tudom miért. Nem logikus. Olvassál már figyelmesebben. Az csak egy szimpla válasz volt egy gusztustalan hozzászólásra.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!