Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ganja23 kérdése:
A 17.4 cm es méret az jónak számít?
Figyelt kérdés
f/202011. jún. 13. 16:09
21/46 A kérdező kommentje:
Nekem 1 hónapja nincs bnőm és inkább csak 1 éjszakás kalandokba vagyok mostanság , de ez is azért van mert akkorát csalódtam h inkább nem nyílok meg senkinek:D
2011. jún. 13. 16:26
23/46 anonim válasza:
És az egyéjszakás kalandokról milyen visszajelzéseket kapsz?
24/46 A kérdező kommentje:
Sztem épp te vagy a homárhal h azzal szórakozol h másokhoz írákod h homár, nemde? a másik meg arra nem godnolt h talán midnig hosszúkapcsolataim voltak és ezért 6 év alatt nem votl sok bnőm?
2011. jún. 13. 16:29
25/46 A kérdező kommentje:
nedveset de konkrétan azért kérdeztem mert idősebb csajokkal akarok kikezdeni és h nekik mi az igény ...értitek?:D(max 4 évvel idősebb)
2011. jún. 13. 16:30
26/46 anonim válasza:
Nem érdekel minket a méret (22 vagyok),de hidd el, a fiatalságod a gond, nem a méreted.
27/46 szamo77d válasza:
Kérlek, hagyd abba ezt az őrületet, amit a kortársaiddal
csináltok! Ez egy hülyeség! Egyébként szerintem a méreted
jó, de nem kéne ezt a hülye méregetést csinálni! Szerin-
ez már beteges!
28/46 A kérdező kommentje:
Életembe 2x mértem le , az is beteges?
2011. jún. 13. 16:53
29/46 anonim válasza:
Jó az, de a lényeg hogy tudod-e használni.
16:15 "Ha ribiknek akarsz imponálni akkor számít a méret, de ha egy átlagos külsejű kedves lánynak...."
Aki nem átlagos külsejű az már ribi és nem kedves? Vagy ezt hogy kell érteni kedves hozzászóló?
30/46 A kérdező kommentje:
Legutolsó kapcsolatomba nagyot csalódtam szóval most lazán csak a szexérdekel:D
Ám te lány vagy? és hány éves?(leguccsó kommentelő)
2011. jún. 13. 17:03
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!